Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůzný nález na okraji Prahy: Na zarostlém poli ležela kostra!

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
2. října 2015
20:17

Děsivý pohled se naskytl kolemjdoucímu v pátek odpoledne v pražských Horních Počernicích. Na zarostlém poli totiž našel lidskou kostru! Na místo ihned vyrazili kriminalisté, kteří určili, že se jedná o ostatky muže. O případu informoval server Novinky.cz.

Kostra ležela na poli ve vzdálenosti asi dvou set metrů od polní cesty. „Policisté vyjeli společně s kriminalisty do Horních Počernic, odkud v pátek odpoledne oznamoval kolemjdoucí nález lidské kostry,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle místních v polích bezdomovci nepřebývají, kriminalisté se zabývají i verzí, podle které mohlo jít o sebevraha. „Byla nařízena soudní pitva, která by měla pomoci objasnit přesnou příčinu smrti,“ dodal mluvčí.

vi3ol ( 4. října 2015 17:44 )

Je lepší najít kostru, než tlející tělo. Proto šli všichni před ním radši dál, ať nemají problémy.. máme svých trablů dost.. Kolik takových se ještě najde nad hostivařskou přehradou??.. staros.ta "koupil" pozemky, pak prodal, teď to zarůstá, než stoupnout ceny na max.. K uklizení nepohodlných správné místo.. Nic proti nim, a tomu M., k tomu koupališti.. bylo potřeba obnovit nějakou tu fontánu, abychom se mohli ovlažit, nejenom jeho kydy, ale i studenou vodou! ale z toho by se nešlo nahrabat?? Koupaliště bylo větší kšeft..Že by to z dotací nepřineslo dost? Hlavně že všechno dělal pro dolních..kolik lidí žije na Jižáku?? A nebude sedět ani tenhle hajzl, má nahrabáno, že si koupí celou justici! Ale on by to všechno byl býval udělat, proč jsme mu nedali hlasy?!

khonsun ( 4. října 2015 01:53 )

Zjevne je autor nadpisu divny a zda se mu zbytek cloveka, navic tvoreny zejmena vapnikem a fosforem, nejaky hruzny.

Shelby16 ( 3. října 2015 02:09 )

Tohle by se na venkově stát nemohlo ! Tam je pořádek na poli. Zemědělný venkovský lid pracuje na poli mnohokrát za rok, kdežto Pražáci nechávají pole (zděděné po Přemyslovcích) zarůst kopřivami ?!

moiaza ( 2. října 2015 22:38 )

 Podle lebky by to mohl být Kharl Šlaufenberg.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání