Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Uříznu ti hlavu«, vyhrožoval muž ženě: Ohrožoval i dceru s tchýní

»Uříznu ti hlavu«, vyhrožoval muž ženě: Ohrožoval i dceru s tchyní (ilustrační foto)
»Uříznu ti hlavu«, vyhrožoval muž ženě: Ohrožoval i dceru s tchyní (ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: dce - 
29. srpna 2015
15:59

Neuvěřitelné věci se děly za zavřenými dveřmi bytu v Mimoni. Muž zde brutálně týral celou svou rodinu, manželce vyhrožoval dokonce tím, že jí uřízne hlavu.

V úterý kolem 22. hodiny vyjeli policisté na pomoc ženě, která je prostřednictvím linky 158 přivolala poté, co ji manžel napadl v jejich rodinném domě na Mimoňsku. Před jejich příjezdem jí dokonce hrozil, že jí uřízne hlavu nožem, se kterým jí šermoval před obličejem,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Sedmatřicetiletý muž svou manželku týral už čtyři roky! Jenže to nebyla pouze ona, koho tyranizoval – ubližoval i dceři a její babičce. Svou ženu denně napadal slovně a nešel daleko ani pro ránu – dostala od něj několikrát i pěstí do obličeje. 

Dívce vyčítá například i to, že se příliš často koupe a tím tak doma zbytečně ‚plácá‘ vodu nebo že hodně jí a on si pak musí utrhovat od úst. Pro svou tchyni také nemá žádné vlídné slovo a všem třem ženám, kterým nahání jen strach, hrozí zapálením domu a také zabitím,“ doplnila mluvčí.

Poslední pomyslnou kapkou byl nůž, který násilník vytáhl na svou ženu a nebezpečně ji s ním ohrožoval. Žena se rozhodla zavolat policii. Její manžel mezitím zdemoloval nábytek v ložnici. Policisté ho na místě zadrželi; když vystřízlivěl, vyslechl si obvinění ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí. Za to mu nyní hrozí až osmiletý trest odnětí svobody. Z domu byl policií navíc vykázán.

laetitia ( 30. srpna 2015 05:58 )

 No tedy 8 let ? Rychtář dělá to samé, ale poctivě ženu zmlátí jak dobytek a má podmínku A pak se rozpláče před soudkyní a jde domů ? A pak že právní stát

tupecek ( 29. srpna 2015 21:24 )

Kdyby to byl islamista, tak se tím nikdo nebude zabývat. Přece se jedná o projev jiné kultury

a-z- ( 29. srpna 2015 18:22 )

Je to ta samej mimoň...

abvydavatelstvi ( 29. srpna 2015 16:47 )

Co pořad maji všichni s tím řezáním hlav ..... A ta tyrana žena by měla co nejdřív prodat dům a odstěhovat se úplně někam jinam ...a zahladit za sebou stopy.. Nebo si ji ten kreten najde až ho pustí z basy...... takovým kriplum je to jedno... kolikrát jim je lip v base než na svobodě... V base se cítí jako na rekreaci...

honza54. ( 29. srpna 2015 16:40 )

a uříznul nebo neuříznul?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání