Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rekonstrukce zabití v Přerově: Exstrážník musel předvést, jak zmařil mladý život

Autor: rys - 
21. srpna 2015
13:30

Zrekonstruovat události z noci 9. ledna se před přerovským barem Lumír pokusili olomoučtí kriminalisté. Bývalý strážník Robert F. (43) musel ukázat, jak nesmyslně zabil Michala V. (†23).

Strážníci tehdy řešili před barem drobnou výtržnost, k níž se připletl i Michal V. se svým psem. Robert F. tehdy jako strážník zcela nepochopitelně vytáhl pistoli a mladíka střelil do hlavy. Ten byl namístě mrtev.

Rekonstrukce potvrdila některé naše předpoklady a závěry. Vyšetřování se tak posunulu o velký kus kupředu,“ uvedl kriminalista, který na případu pracuje.

Robert F. byl už před časem obviněn z usmrcení z nedbalosti. Za to mu hrozí až šest let kriminálu.

soudcijsoumafiani ( 21. srpna 2015 14:24 )

Když tě bude nějakej zfetovanej cikán mlátit laťkou od plotu a jeho čubka kamenem do hlavy jen proto, že jsi se odvážil je vykázat ze své zahrady, tak se nesmíš bránit. Když vytáhneš legálně drženou pistoli a už zmlácený na zemi vystřelíš pro výstrahu a pro přivolání pomoci do vzduchu, budou tě ti géniové vyšetřovat nejprve z pokusu o vraždu, potom budeš odsouzen alespoň za výtržnictví na 2 roky. NENÍ U NÁS SPRAVEDLNOST !!!

majojo ( 21. srpna 2015 14:09 )

Jestli to, že nějakej blb, ktderej bůhvíproč prošel psychotestama a získal zbrojní průkaz mlůže vytáhnout zbrań a chladnokrevně na místě odprásknout člověka - a jeho kvalifikováno jako usmrcení z nedbalosti, tak to se nad přestěhuju do New Orleansu - nebo už tam snad žiju? Takže: když vytáhnu legálně drženou zbfraň a jako na chodníku zakopnu, pistolka selže a odpráskne dejme tomu Kalouska, bude to taky jen takový gentlemanský přečin?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání