Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Střelec v noci v USA zabil dva strážníky: Policie již má dva podezřelé

Autor: ČTK, haj - 
10. května 2015
09:20

Neznámý útočník ve Spojených státech v noci ze soboty na neděli zastřelil dva policisty, kteří prováděli silniční kontrolu. Bezpečnostní jednotky v oblasti již mají dva podezřelé a vyhlásily po rozsáhlé pátrání.

Vražda se stala v Hattiesburgu v americkém státě Mississippi, hlídka podle médií na místě prováděla rutinní silniční kontrolu. Střelec následně z místa činu uprchl v policejním voze, který později policie nalezla u skladu na místní železniční stanici. 

Mrtví strážníci byli identifikováni jako Benjamin Deen (†34) a Liquori Tate (†25). První z mužů pracoval v jednotce K-9 (psovodi) a v roce 2012 byl dokonce jmenován strážníkem roku, druhý teprve loni v červnu absolvoval policejní akademii. 

Policie již má dva podezřelé, jsou jimi obyvatelé Hattiesburgu Curtis a Marvin Banksovi. Vyhlásila po nich pátraní.

Portál clarionledger.com poznamenal, že noční incident je první vraždou policisty v Hattiesburgu od roku 1984.

 

 

marti33 ( 10. května 2015 10:02 )

Klasika, vrazi josu černoši, kteří se nudili a tak zastřelili dva bílé pro zábavu. CZ media jejich fotky nezvěřejní, ačkoliv jsou dostupné. Když se nekdy najde běloch jako zločinec, tak media jejich fotky vždycky mají. Takhle vypadá protibílý rasismus v praxi. http://heavy.com/news/2015/05/curtis-marvin-banks-hattiesburg-mississippi-police-shooting-suspec ts-shooters-cop-killers-killed-wanted-photos-video-officers-names-dead-shot-arrest-record/

jarypadlo ( 10. května 2015 09:59 )

 A budou protesty a rabování?Dozvíme se vůbec něco víc?

Zobrazit celou diskusi