Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Střelba na vysoké škole: Šílenec zabíjel v knihovně!

Ve školní jídelně zabil střelec jednoho člověka.
 (Autor: Twitter)
Autor: shp, ČTK - 
13. dubna 2015
17:05

Naběhl do vysoké školy a pálil kolem sebe. Trefil jednoho člověka v knihovně, který se skácel na zem mrtvý. Poté se dal nebezpečný střelec na útěk...

Jednoho člověka zabil dnes střelec v areálu vysoké školy v americkém městě Goldsboro v Severní Karolíně. Škola byla po střelbě zcela uzavřena a policie po podezřelém muži pátrá.

Podle stanice CNN došlo ke střelbě v knihovně školy Wayne Community College, kde podezřelý muž zabil jednoho z jejích návštěvníků. Nikdo z dalších lidí v areálu školy údajně nebyl zraněn, na místě je několik policejních týmů.

Uzavřena byla z bezpečnostních důvodů také sousední škola. Úřady doporučily obyvatelům města Goldsboro vzdáleného zhruba 80 kilometrů východně od metropole státu Raleigh nevycházet z domovů.

levandulova ( 13. dubna 2015 18:58 )

 No jiste, zase Amerika. Nikdo by to necet, nikoho by to nezajimalo, ale to nenapiseme kde se to stalo ano do upoutavky, ani do nadpisu, ani do uvodniho odstavce, ale pekne az na konec, tak se ctenari najdou a prasulky za reklamu se posypou, ze, pani "novinari" vycurani.

bre-burda ( 13. dubna 2015 17:20 )

To pořád chtějí, abychom četli a četli a četli. Půjdu do knihovny a tam mne odbachnou. Nas.rat!

Zobrazit celou diskusi