Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policie už ví, kdo Landovi poničil luxusní porsche. Na vandala přišlo udání

Neznámý vandal zničil auto zpěváka Daniela Landy.
Neznámý vandal zničil auto zpěváka Daniela Landy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: kle - 
9. srpna 2015
17:53

Policisté mluvili s otcem mladíka, který je podezřelý z toho, že poškrábal a poničil luxusní porsche zpěváka Daniela Landy. Mladík ničil auto na Vyšehradě v místech, kde na něj dohlížely bezpečnostní kamery.

Zpěvákovo auto poničil s největší pravděpodobností Petr V., na kterého přišlo udání. Na totožnost mladíka upozornili diváci TV Nova. Policie chce nyní vyslechnout mladíka i slečnu, která ničení vozu přihlížela. Jejich počínání nahrála průmyslová kamera.

Podle informací televize jde o studenta Gymnázia nad Štolou, který donedávna pracoval v čajovně. „Byl to hodný kluk,“ řekl jeden z jeho známých. Otec mladíka nechtěl celou věc komentovat. Ze zvonku na domu si raději strhl jmenovku.

Kamerový systém umístěný přímo nad vozidlem značky Porsche zachytil krátce po třinácté hodině mladíka. Zpočátku to vypadalo, jako by si chtěl ‚sporťák‘ pouze prohlédnout. Vzápětí se ale ukázalo, že má s vozidlem úplně jiné úmysly,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Mladík nejprve do průduchu nad zadním blatníkem hodil zapálenou cigaretu a poté vůz poplival a polil pivem. Na závěr ze země sebral kámen, kterým poškrábal lak vozidla po celém obvodu. Na vozidle vznikla škoda za přibližně 60 tisíc korun. Další podrobnosti zveřejní kriminalisté v pondělí.

Fotografie z Instagramu podezřelého mluví sama za sebe.

Mladík, který je podezřelý z poničení auta Dana Landy. Na smímku je s přítelkyní. Mladík, který je podezřelý z poničení auta Dana Landy. Na smímku je s přítelkyní. | Instagram

Video  Danielu Landovi vandal poničil auto.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

zauber ( 10. srpna 2015 02:20 )

"Student gymnázia a hodný kluk". Takový ha-jzl může studovat jedině lumpárny v kriminálu. Trest snrti by zasloužil takový z-mrd.

honza54. ( 9. srpna 2015 23:34 )

pi.ča

honza54. ( 9. srpna 2015 23:27 )

Byla, ale pod jiným nickem . Ona je fakt ***

...... ( 9. srpna 2015 23:20 )

Nebyla tady dneska náhodou ta pyča Miriam?

honza54. ( 9. srpna 2015 23:07 )

Ty debílku.... Landa slušný chlap?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání