Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič, který střílel poté, co na něj zatroubil kamioňák: Už po něm jde policie!

Řidič začal pálit poté, co na něj muž zatroubil.
Řidič začal pálit poté, co na něj muž zatroubil.  (Autor: Reprofoto TV Prima/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
21. června 2015
20:47

Řidiče, který pálil z pistole poté, co na něj troubil jiný muž v zácpě u Úlibice na Královéhradecku, už vyšetřuje policie. Podle právníků šlo nejspíš o trestný čin a řidič, kterému ruply nervy, může skončit dokonce v base. Vyhazov ho navíc zřejmě nemine.

Živím se jako řidič z povolání, člověk toho na silnicích vidí hodně. Vidí vybržďování, vidí posunky, různé věci, ale aby někdo střílel, to je už špatná situace,“ řekl troubící muž z kamionu v Krimi zprávách TV Prima.

Televizi předal záznam z kamionu a její reportéři ho předali policii. „V současné době vyhodnocujeme předložený kamerový záznam. Zjišťujeme další okolnosti důležité pro právní kvalifikaci a ustanovujeme zúčastněné osoby,“ řekl mluvčí policie Jan Čížkovský.

Podle osloveného advokáta Jana Černého mohlo jít o trestný čin nebezpečného vyhrožování se zbraní. Vůz patří společnosti zabývající se správou budov. To potvrdilo její vedení.

Zveřejněná reportáž, respektive informace v ní uvedené, nás nepříjemně překvapily. Vnímáme to jako naprosto bezprecedentní, neomluvitelné selhání jednotlivce,“ prohlásila právní zástupkyně společnosti Petra Misterková.

Vedení nyní zjišťuje, kdo vůz řídil. Řidiče pak bude čekat přísné potrestání. „Provedeme důsledné šetření, v případě, že se jedná skutečně o našeho zaměstnance, s ním bude okamžitě ukončen pracovní poměr, protože takoví lidé nemají v naší společnosti co dělat,“ dodala Misterková.

Video  Poté, co řidič zatroubil, začal muž z druhého vozu pálit.  - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

salto ( 22. června 2015 10:39 )

Sice ne všichni, ale dost kamioňáků jsou opravdu kvalitní hovada

valdom_hayzle ( 22. června 2015 06:57 )

Nojo, pražskej blbeček, RZ 6A5 5689. Ta je na videu vidět zcela zřetelně, jen není vidět do xichtu spolujezdce, takže budou zapírat jako vždy všichni. Snad vedení firmy ví, kdo jezdí s kterým autem, a řidič ví, kdo seděl vedle něho. Pokud si nevzpomene, třískat až poleze po zdi, a pak třískat ještě víc, proč leze po zdi...

tubka.jentak.jen. ( 22. června 2015 01:51 )

mírni se chcípáku

tubka.jentak.jen. ( 22. června 2015 01:42 )

měl ho vodprásknout hajzla, co na něj má co troubit, debil

karlos107 ( 21. června 2015 22:25 )

Kripl jsi ty blbečku.Podívej se jak se mu tam vecpal ty kreténe. Myslíš že zastaví 40 tun na metru? Gumo vylízaná

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání