Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zdrogovaný ujížděl policistům: Zastavil, až když začali střílet

Zdrogovaný ujížděl policistům: Zastavil, až když začali střílet (ilustrační foto)
Zdrogovaný ujížděl policistům: Zastavil, až když začali střílet (ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: dce - 
13. června 2015
19:47

Policisté u Jaroměře v noci na čtvrtek pronásledovali vůz v řidičem, který značně ohrožoval ostatní řidiče svou nebezpečnou jízdou. Jenže mladík byl zdrogovaný a zastavil, až když policisté začali na vůz střílet.

Známého recidivistu začali policisté honit v nočních hodinách. Devětadvacetiletý muž neuposlechl žádné výzvy – ani světelné, ani výzvy megafonem. Po silnici se řítil rychlostí i více než 200 km/h a dokonce policisty vytlačoval ze silnice.

Neúčinná byla i varovná střelba a řidič zastavil až poté, co policisté použili zbraň proti vozidlu. Za použití donucovacích prostředků ho vytáhli z auta a zadrželi ho,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková. 

Policisté pak zjistili, že jak řidič, tak jeho dvaadvacetiletá spolujezdkyně byli pod vlivem drog. U ženy byl navíc nalezen pytlíček s bílým práškem – pravděpodobně šlo o pervitin. Při dalším šetření policisté zjistili, že mladík má už dvakrát vysloven zákaz řízení. 

„Policistům vypověděl, že si byl vědom, že řídí auto přes zákazy, a také toho, že bude mít při kontrole pozitivní test na drogy. Aby se vyhnul sankcím, snažil se hlídce policistů ujet,“ dodala Ježková.

ppadys13 ( 14. června 2015 08:18 )

Havel ?????????????????????????

borjar ( 13. června 2015 22:06 )

Nemam rad policajty .

vosavopruz ( 13. června 2015 21:20 )

Václav Havel pro tuhle zem udělal dost,díky němu máme se líp než za komunistů. Smažka za volantem,vražedná kombinace,pořádně by měl dostat obuškem

moiaza ( 13. června 2015 19:51 )

No jo, 29 let. To si zase Havlovy děti hrají na američany.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání