Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž, který rituálně zabil koně: Měl jsem radost z toho, jak umírá! Šlo prý o pomstu

Autor: shp - 
15. června 2015
21:20

Rituálně zavraždil koně, a ještě než vydechl naposledy, tak z něj zaživa stahoval maso. Podle starosty obce, kde k šílenému zabití zvířete došlo, se jednalo o pomstu. Muže totiž loni stejný kůň shodil ze svého hřbetu. Vrah zvířete v policejní výpovědi přitom popsal pocity, které při zabíjení měl, informovala TV Prima v Krimi zprávách.

U zvířete jsem stál asi 60 minut. Fascinovalo mě, jak umírá. Měl jsem z toho radost a příjemné pocity alespoň do doby, než kůň upadl na zem a nehýbal se. Najednou se mi to přestalo líbit, a tak jsem vzal nůž a podřízl ho,“ vypověděl vrah.

Na vraždu koně se důkladně připravil. „V noci jsem si utrhl ze záhonků rodičů několik mrkví. V králíkárně jsem pak vzal několik rohlíků. Vyzbrojil jsem se černým kbelíkem a dvěma páry rukavic,“ dodal muž obviněný z týrání zvířat.

Podle starosty obce šlo jasně o pomstu. „Co vím, tak se v loňském roce chtěl na tom koni svézt, on ho shodil, a tak se teď rozhodl, že ho potrestá, že ho zabije,“ řekl Vít Vomáčka, starosta Kravař.

Podle osloveného psychiatra Ivana Davida může být muž nebezpečný. Je totiž viditelně psychicky nemocný. Jeho další obětí totiž nemusí být zvíře. „Zvláště když se s ním nebude pracovat,“ prohlásil. Muž je vyšetřovaný na svobodě.

Dle vlastních slov si není jistý, zda je psychicky zdravý. Na otázku, zda je duševně zdravý, odpověděl: „No to já sám nevím, ale mám z toho špatný pocit.

alex80 ( 16. června 2015 09:56 )

 Při pohledu na to monstrum jsem si vzpomněla na horory Hory mají oči a Černobylské deníky.Nejsou jeho rodiče náhodou z jedné rodiny,brácha se sestrou či něco takového?

naidka ( 16. června 2015 06:20 )

S tak odpornou zrůdou bych se štítila dýchat společný vzduch. Divím se místním, že mu dávno tu jeho hnusnou tlamu nerozmlátili a nezakopali ho někde v lese.

Digitt ( 16. června 2015 00:01 )

Zabijte toho ***a někdo vždyť je to deviant od pohledu. Teď to byl kůň, příště to bude dítě... Proč by měla taková zrůda vůbec žít...

bibijana ( 15. června 2015 22:38 )

Milí úředníci,policie a psychiatři, nemyslíte,že byste se měli na tohoto sadistu zaměřit a trochu více prověřit jeho minulost?Třeba má na svědomí i nějaký lidský život,může být potencionálním pachatelem nějakého neobjasněného trestného činu.Jednoznačně jde o sadistu,kterému týrání dělá dobře.Ale to je vám všem fuk,že?On je to vlastně zákonem hájený občan,beztrestně tady popisuje slast při zabíjení,ale běda,kdyby mu dal někdo výprask.S tím byste zatočili. 

kdoasi ( 15. června 2015 22:33 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání