Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena našla na zahradě tělo příbuzného: Měl v hlavě tři kulky!

Autor: zr - 
27. května 2015
16:55

Strašný šok čekal rodinu z Kostelce nad Labem. Na zahradě našla tělo svého příbuzného. Policie cizí zavinění nevyloučila a hledá případné svědky, kteří by mohli s vyšetřováním pomoci.

Tělo mrtvého muže našla jeho rodina na zahradě domu. Čin nahlásila okolo osmé hodiny ranní. Přivolaný lékař mohl jen konstatovat smrt a po ohledání těla nařídil pitvu. „Tělo našli rodinní příslušníci v prostoru dvora rodinného domu. Na místo byl přivolán lékař, který tělo ohledal a nařídil soudní pitvu,“ řekla serveru iDNES.cz policejní mluvčí. Podle našich informací měl ale mrtvý v hlavě tři kulky!

Policie nemůže zatím vyloučit cizí zavinění, a tak je možné, že byl muž skutečně zavražděn. Policie proto hledá případné svědky činu a vyzývá obyvatele Kostelce, kteří snad zahlédli cokoliv podezřelého, aby se obrátili na policejní stanici nebo na linku 158.

"Na místo byl přivolán lékař, který tělo ohledal a nařízena byla i soudní pitva. Je důvodné podezření, že muž se stal obětí násilného trestného činu," uvedla mluvčí.

Policisté prohledali také celý dům a pátrali po stopách, které by je mohly dovést k případnému pachateli. „Kriminalisté ohledali samotné místo nálezu a zajistili stopy, které zaslali k dalším expertizám,“ sdělila mluvčí, „zároveň provedli prohlídku domu poškozeného, což patří ke standardnímu způsobu vyšetřování.“

Policie zatím nechce sdělit podrobnější informace, jelikož je případ na samém začátku vyšetřování. Středočeští kriminalisté jsou však v řešení podobných případů zkušení. Za letošní rok už vyšetřovali 6 vražd nebo pokusů o vraždu a všechny se jim podařilo objasnit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání