Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V domě našla policie pět mrtvých miminek: Matka i otec jsou pod dohledem!

Čtyři z pěti mrtvolek miminek byly nalezeny v mrazáku.
 (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp, ČTK - 
20. března 2015
07:32

Zděšený otec z Francie zavolal do svého domu policii poté, co nalezl v pytli ostatky miminka, které porodila jeho žena. Strážci zákona našli v budově další čtyři tělíčka. Zabila děti matka za jeho zády? Nebo o jejím počínání věděl?

V domě na jihozápadě Francie byla nalezena těla pěti mrtvých nemluvňat. Jde pravděpodobně o nejhorší případ vraždy dětí ve Francii za posledních pět let.

První tělo novorozeněte našel ve čtvrtek ráno jeho 40letý otec v izotermickém pytli v domě rodiny. Policie následně „během prohlídky objevila další čtyři těla nemluvňat“ v mrazničce, sdělil zdroj.

Pětatřicetiletá matka, která podle zdroje „pravděpodobně porodila sama doma“, byla hospitalizována v Bordeaux, aby se tam podrobila gynekologickým a psychiatrickým vyšetřením.

Zatím se údajně nezdá, že by dříve trpěla psychologickými problémy. Otec je pod dohledem policie. Pár podle prvních výsledků vyšetřování vychovává dvě dívky ve věku 13 a 15 let a je zaměstnaný v zemědělství. Zdánlivě vedl normální život.

Dosud nejhorší případ hromadné vraždy dětí ve Francii se odehrál v roce 2010, kdy matka v severofrancouzském Villers-au-Tertre usmrtila osm svých malých dětí.

vrahrychtar ( 20. března 2015 08:05 )

ANO jezte Kostelecke uzeniny..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání