Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krkavčí matka spláchla novorozeně do záchoda: Holčičku zachránili z odpadní trubky!

Autor: mka - 
25. března 2016
18:37

Čerstvě narozené miminko přežilo v odpadní trubce na nemocničním záchodě, kam ho spláchla krutá matka. Hasiči malinkatou holčičku tři hodiny zachraňovali. Přežila, ačkoliv byla celá od krve, zaseklá v odpadní trubce a sotva byla schopná se pohnout nebo nadechnout.

Personál v nemocnici v provincii Xinping zaslechl pláč, který se ozýval ze záchodové trubky, a rychle přivolal záchranáře. Ti kladivem trubku prorazili, aby malá holčička mohla dýchat, toalety uzavřeli a přilehlou oblast vyklidili, aby jí nehrozilo další nebezpečí.

I tak ale byla situace velmi kritická. Holčička totiž byla v trubce pevně zaseklá. Hasiči trubku nemohli silou rozbít, protože by ji tím mohli zranit. Za dohledu lékařů tak trubku opatrně kousek po kousku rozebírali a trvalo jim tři hodiny, než ubohé novorozeně úplně osvobodili. Celou dobu pracovali za vydatného pláče vyděšeného miminka, což záchranářům přidělávalo starosti.

Na místo byla přivolána policie, která nyní pátrá po kruté matce miminka. Spekuluje se o tom, že v nemocnici byla pacientkou a přišla tam pouze za tím účelem, aby se zbavila novorozeného miminka.

V Číně to bohužel není ojedinělý případ. Například v září roku 2014 spláchla své čerstvě narozené dítě do záchoda na univerzitě tamní studentka. Doufala, že když se novorozence zbaví, tak zatají své těhotenství. V roce 2013 pak podobnou situaci přežilo čínské miminko, protože si lidé všimli, že z trubky kouká malá nožička. 

vlasticka ( 25. března 2016 19:28 )

Zašít jí mundu

Zobrazit celou diskusi