Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Feťák pobodal expřítelkyni kvůli penězům: Pomozte ho dopadnout!

14. ledna 2015
17:22

Jen zázrakem přežila! Teprve dvacetiletou dívku brutálně pobodal její bývalý přítel Jan Brunclík (21) v jejím bytě. Ukradl jí peníze a vylákal z ní PIN k platební kartě. Teď je na útěku.

Podle serveru Krimi-Plzeň.cz drogově závislý Brunclík včera kolem šesté hodiny večer navštívil  svou dvacetiletou bývalou přítelkyni v jejím bytě v Plzni v Břeclavké ulici. Velmi rychle se ukázalo, proč za ní přišel – žádal od ní peníze, což ale dívka odmítla.

Brunclík tedy z bytu odešel, ale za chvíli byl zpátky. Pod záminkou, že v bytě ztratil řetízek, dívku požádal, zda by se po něm nemohl uvnitř příbytku podívat. Dívka ho bohužel dovnitř pustila, čímž spustila peklo.

Brunclík ji vzápětí fyzicky napadl. Ke krku jí přiložil nůž a pod pohrůžkou zabití žádal peníze. Nakonec se zmocnil peněženky, kterou měla v kabelce v předsíni. V té byla i platební karta. Brunclík proto dívku donutil, aby mu na papírek napsala platný PIN kód ke kartě.

„Poté, co mu poškozená heslo vydala, nečekaně a bezdůvodně dívku napadl a během útoku jí zasadil několik bodných a bodnořezných ran nožem. Nakonec z místa utekl,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Zraněné dívce se naštěstí podařilo dostat na chodbu, kde zalarmovala sousedy, kteří jí přivolali rychlou záchrannou službu. Podle předběžného vyjádření ošetřujícího lékaře je naštěstí mimo ohrožení života.

Pokud jste Brunclíka viděli nebo víte, kde se nachází, kontaktujte linku 158.

kofila ( 14. ledna 2015 17:47 )

Především jsou to děti rodičů.

alna ( 14. ledna 2015 17:47 )

momoko ( 14. ledna 2015 17:31 )

jo sám je porodil blbe

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání