Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chladnokrevný vrah mladého Radka: Vystřelil celkem šestkrát

Autor: dce - 
22. prosince 2014
05:03

Pavel K. krátce po sobotní půlnoci chladnokrevně zavraždil teprve jednadvacetiletého Radka S., člena ochranky diskotéky ve Vysokém Mýtě. Když ho začal Radek po výtržnostech, které opilý strážník způsobil, pronásledovat, vystřelil jeho směrem celkem šestkrát. Ukázalo se, že ho zcela bezdůvodně popravil!

Tři opilí muži se dožadovali vstupu zdarma. Ochranka jim to neumožnila, a tak začali muži dělat problémy. Když jim pracovníci ochranky - Radek S. (†21) a Lukáš S. (26) - pohrozili, že zavolají policii, dali se opilci na útěk.

Jeden z nich, Pavel K., totiž sám patřil k městské policii - dříve jako policista, po problémech jako strážník. Mladý Radek se za skupinou výtržníků vydal, ale jeden z nich vytáhl pistoli a vystřelil. Šestkrát! Dvakrát měl střílet ze vzdálenosti asi 30 metrů, zbytek ran vyšel z bezprostřední blízkosti. Radka popravil podle informací TV Prima ranou do zátylku!

Video Zprávy: Opilá Holubová v gayklubu! A policista v civilu zabíjel! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Když se Lukáš vydal za svým zraněným bratrem, střelec použil zbraň ještě jednou. Radek zemřel na místě, Lukáš stále bojuje o život v nemocnici  - podle informací TV Prima má průstřel ledvin či žaludku, jeho stav je velmi vážný.

Podle informací tn.cz se Pavel K. pokusil zastřelit i nejstaršího z bratrů Romana (28). Přiložil mu zbraň k hlavě, ale Roman mu zbraň vykopl z ruky a zachránil si tak život.

Podle exkluzivních informací Blesk.cz byl Pavel K. dříve policista, po jakémsi problému ho ale přesunuli jako strážníka k městské policii. Radka zastřelil z vlastní, nikoliv služební zbraně, na kterou měl řádný zbrojní průkaz.

dochtorchocholousek ( 24. prosince 2014 13:48 )

Ano - právě tak lze říct, že P. K. nejdřív utíkal a když se mu to nedařilo, začal se bránit a to velmi účinně. je to jen otázka pohledu.

dochtorchocholousek ( 24. prosince 2014 13:46 )

Vrahem bude, až (pokud) bude za vraždu pravomocně odsouzen - ne "nyní". Jinak souhlas.

hadenda ( 24. prosince 2014 11:15 )

A na co podle tebe máme bejt hrdí ? Že jsme národ hamižnej, závistivej a plnej přizdisráčů, podle toho, kolik to komu vynese ??

jade ( 23. prosince 2014 15:31 )

Není mi jasné, proč ti vyhazovači pronásledovali ty policajty. Co tím chtěli docílit. Mohli si zachránit život. S opilci se nedá vyjednávat.

joldh ( 22. prosince 2014 18:34 )

Tady je prezentován dvojí výklad, jak to tedy opravdu bylo, to je záhada. Především tu oficiální verzi známe. Řeknu ale jednu věc, pokud nemáš kulku v břiše nebo zpřelámané hnáty, tak ti český soud střelbu pistolí jako přiměřenou obranu nepřizná!! Jak to dopadne se tedy zdá být jasné!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání