Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutálně ubité dítě (†1 den) z popelnice: Zabalili ho do tašky "sexy dynamit"

Autor: ljš - 
5. srpna 2014
12:13

Neuvěřitelná krutost! Pitva novorozeného miminka nalezeného v kontejneru v Praze 10 prokázala, že dítě někdo umlátil hlavičkou o zem. Bezbranné miminko se přitom narodilo zcela donošené a zdravé. Pachatel ho navíc zabalil do tašky s nápisy "sexy" apod.

Video Miminko v popelnici bylo brutálně zavražděno! - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

Podle poslední informace, kterou policie zveřejnila, byl mrvý chlapeček zabalený do Tašky značky Dynamite. Ta je podle všeho na českém trhu dostupná. I tento detail by mohl pomoci s objasněním vraždy a nalezením pachatele. 

Policisté dnes zveřejnili výsledky pitvy miminka, jehož tělíčko bylo nalezeno v igelitové tašce v ulici Průběžná v Praze 10. Expertíza prokázala, že novorozeně zemřelo násilnou smrtí. "Konkrétní příčinou byly opakované údery hlavičkou o zem nebo jinou pevnou překážku. Podle konstatování patologů se chlapeček narodil živý, byl zdravý, donošený a žil několik desítek minut," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle znalců přišlo dítě na svět v době od 20 hodiny nedělního večera do 5 hodiny pondělního rána. Detektivové případ kvalifikovali jako trestný čin vraždy, kdy v případě odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo trest výjimečný.

Video  Žil jen jeden den! Chlapečka nalezli v popelnici  - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

Hlavní podezřelou z tohoto zrůdného činu je nadále matka dítěte. Policie proto na základě těchto otřesných závěrů opětovně žádá veřejnost o pomoc. "V případě, že ve svém okolí znáte ženu, která byla v pokročilém stádiu těhotenství, porodila, ale nyní nemá dítě, ozvěte se na linku 158," vyzval Daněk.

silvi ( 6. srpna 2014 09:29 )

ja by som jej najprv tú chacharu verejne zafercovala a potom by som jej verejne hlavu tĺkla o chodník tak dlho, až kým by nezdochla ...

bledulka ( 5. srpna 2014 20:59 )

Co je to za blbou otázku fortyn???? Proč by majojo měl někdo oplácet, co nezpůsobila....

bledulka ( 5. srpna 2014 20:57 )

Znova opakuji, oko za oko, zub za zub... Kdo zabije a úmyslně, ať je sám úmyslně zabit.....

sugarbitter ( 5. srpna 2014 18:30 )

co to pleteš? Zlou situaci dělá člověk, ne systém. Systém dělá člověk a když je to nekvalitní člvoěk, tak nemůže vytvořit nic kvalitního. Komunismus nestál za mnoho a kapitalismus rovněž ne, protože měl a má špatný základ, lidi zaspali, nekontrolovali a ta naivita byla využita k obohacování jedinců. Ti nám řídí nyní stát, to jsou ti loutkoherci. Bude těžké to měnit, protože celkově morálka velmi poklesla. Je tu jednak neinformovanost,neznalost, pesimismus , neúcta k člověku i k sobě samému, nadhodnocování materiálu. Takové situace vedly vždy k válkám.Češi jsou laxní, ale až už budou muset a nic jiného jim nezbude, tak se zapojí, jako to bylo v 89.Všude jinde již komunismus padl, my byli poslední.

sugarbitter ( 5. srpna 2014 18:18 )

Peníze jsou dobrý sluha ale špatný pán a tady je to všechno jen o penězích. Děti jsou zandbávané, mají málo citu, nepěstuje se v nich empatie. Matky jsou v práci a to v práci za pár korun. Tak by emancipace vypadat neměla. Výsledkem je citově zanedbaný jedinec s mobilem u ucha. Když pak někdy přijde nechtěné dítě, musí z cesty, protože mladá nemá materiální zajištění podle svých představ. Dříve měla rodina deset i více dětí, jedli třeba jen brambory. Nikola Tesla spal v neckách. Ono je dobré být materiálůně zajištěn, ale neznamená to štěstí a schopný člověk se neztratí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání