Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žil pouze 1 den! Tělíčko chlapce našli v popelnici! Odhodila ho matka?

Autor: šim - 
4. srpna 2014
08:53

Nebylo mu souzeno žít déle než jeden den. Tělíčko sotva 24 hodin starého novorozence bylo nalezeno chodcem dnes ráno v pražských Vršovicích.

„Před šestou hodinou nalezl v kontejneru oznamovatel tělo malého chlapečka zabalené do igelitu,“ řekl Blesk.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk. Hrůzný nález učinil v pražských Vršovicích v ulici Průběžná starší bezdomovec.

Když policie dorazila na místo, potvrdila, že v igelitové tašce v popelnici na směsný odpad je skutečně tělo mrtvého dítěte. Zatím není známo, zda bylo dítě do popelnice vhozeno již mrtvé, nemá však žádná viditelná zranění, která by způsobovala smrt.

Kriminalisté místo okamžitě uzavřeli a zahájili vyšetřování. Není vyloučeno, že nechtěné dítě do popelnice odhodila sama matka. Zda miminko zemřelo po porodu, nebo na něm byl spáchán zločin vraždy, odhalí nařízená pitva.

Video Žil jen jeden den! Chlapečka nalezli v popelnici - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

kdoasi ( 4. srpna 2014 13:29 )

Mohla ho dát té únoskyni z Motola...

bubliiinka ( 4. srpna 2014 11:07 )

za co ? za to že bud ta lidská stvůra zabila novorozeně nebo ho vyhodila už mrtvé do popelnice, tohle nemůže udělat nikdo normální !

rubenska ( 4. srpna 2014 10:18 )

asi tak... úcta k lidskému životu

marie60 ( 4. srpna 2014 10:00 )

 Tohle je ta největší zrůdnost.I kdyby dítě po porodu zemřelo, tak nepatří do nějaké špinavé popelnice.Lidi přestávají mít celkově úctu k životu.

Zobrazit celou diskusi