Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Holohlavý magor bezdůvodně napadl dva lidi: Kašlu na vás, košťata, křičel na policisty

Autor: Policejní deník - 
31. července 2014
07:30

Opilý, rozběsněný, do půli těla vysvlečený holohlavý útočník zaměstnal v pondělí večer pražské policisty. Nejprve bezdůvodně napadl muže, co před svým domem kouřil, pak se vloupal přes skleněné vstupní dveře do objektu, kde zmlátil 66letého vrátného!

Policie přivolaná do objektu v Papírenské ulici v Praze 6 tam našla poškozené vstupní dveře a šedesátiletého strážného objektu s viditelnými pohmožděninami v obličeji. Pracovník ostrahy velmi špatně s policisty komunikoval, pouze jim sdělil, že ho brutálně napadl agresivní holohlavý muž, bil ho pěstmi do hlavy, kopal jako smyslů zbavený a z místa pak ujel na jízdním kole. Vrátný muže popsal a hlídka okamžitě vyrazila propátrat okolí. Záchranná služba mezitím převezla zraněného do nemocnice.

Policisté během chvíle podezřelého útočníka zahlédli. Byl svlečený do poloviny těla, na trupu a zádech měl viditelné šrámy a pohmožděniny. Jakmile ale spatřil hlídku, zaujmul bojový postoj a začal kolem sebe kopat a mávat rukama sevřenýma v pěst. Policisté muže tedy vyzvali, aby zanechal svého jednání, jinak užijí donucovacích prostředků. Muž na to ovšem odvětil: „Kašlu na Vás, košťata!“ Jeho agresivita se stupňovala, hlídka proto užila slzotvorného prostředku. Ten ale na muže nepůsobil, policisté tak museli provést teleskopickým obuškem úder a za pomocí páky ho svedli na zem. Výtržník nakonec putoval s pouty na rukou na služebnu, kde si případ převzali detektivové z prvního oddělení prvního policejního obvodu, zabývající se násilnou kriminalitou. Orientační dechovou zkouškou mu policisté naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu.

Vyšetřovatelé následně zjistili, že se jedná o několikrát trestaného výtečníčka, který byl osmkrát odsouzený za ublížení na zdraví, výtržnictví a útok na veřejného činitele. Soudce nyní bude rozhodovat o uvalení vazby.

alisy ( 31. července 2014 13:51 )

smoula05 ( 31. července 2014 11:28 )

 hned střílet jako škodnou u amiku by to skončilo jinak

marie60 ( 31. července 2014 08:36 )

 Několikrát soudně trestaný.Takový hajzel by už neměl vylézt z lochu. Co s takovým člověkem, který musí druhé agresivně napadat.Měli ho "košťata" hned mrsknout tím obuchem po té jeho holohlavé kebuli.

mrdkazeman ( 31. července 2014 07:43 )

i to je možný...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání