Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Další rána pro Krejčíře: V JAR zatkli jeho údajnou "pravou ruku," bulharského účetního!

Autor: ČTK, lvi - 
10. června 2014
21:41

Jihoafrická policie zatkla údajnou pravou ruku zadrženého českého podnikatele Radovana Krejčíře. Podle jihoafrické tiskové agentury SAPA je to Bulhar, který pracoval pro Krejčíře také jako účetní. Policie o pondělním zatčení informovala dnes.

Ve středu má dvatřicetiletý Bulhar stanout před soudem a má být obviněn z vraždy, spiknutí za účelem vraždy a nelegálního držení zbraně a munice.

Má být souzen v procesu, který už je v chodu proti Krejčířovi a pěti jeho komplicům, kteří prý unesli a mučili Bhekiho Lukheleho, aby se dostali k informaci o jeho bratrovi. Tento muž přezdívaný Doktor byl podle prokuratury drogový kurýr, který pro Krejčíře převážel 25 kilogramů pervitinu v hodnotě 24 milikonů randů (asi 44 milionů Kč) a s drogami zmizel. Všichni obžalovaní vinu popřeli a proces byl v pondělí odročen na červenec.

Přišel na policii sám!

Bulhara policie zadržela v pondělí večer, když se přišel sám přihlásit na policejní stanici v rámci podmínek kauce, na niž byl na svobodě v jiné kauze. "Policie se domnívá, že účetní byl Krejčířovou pravou rukou, zná podrobnosti a podílel se na všech Krejčířových údajných kriminálních aktivitách," řekl policejní mluvčí Solomon Makgale. Podle policie zadržený zřejmě vyplácel v hotovosti peníze Krejčířovým lidem.

salto ( 11. června 2014 09:22 )

Krejčíř je v.l jak lev. Kdyby neutekl z ČR, tak už je dávno očištěn a na svobodě Inu hochu máš cos chtěl

moiaza ( 10. června 2014 23:59 )

 Je neskutečné, že Krejčíř ještě není v base. Lump všech lumpů se jen všem vysmívá. Není na něho metr. Pohrobek ODS si dělá co chce! Objednává si vraždy, jede v drogách a stále vysmáty. Ještě jednou se narodit, tak jedině jako Krejčíř.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání