Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mrtvý mladý pár v luxusním pražském hotelu: Nechali dopis na rozloučenou

Autor: Jan Doležal, Pavel Schuster, ljš - 
16. května 2014
05:00

Jako Romeo a Julie! Také byli mladí, také se milovali, ale bohužel i jim něco bránilo zůstat spolu na tomto světě. Milenci (†21 a †23), jejichž těla byla včera nalezena v hotelu Elephant na pražské Florenci, zřejmě spáchali sebevraždu jedem. Drželi se  přitom za ruce a nechali dopis na rozloučenou.

Dívka (†23) ze Slovenska a mladík (†21) z Německa přijeli do hotelu na pražské Florenci před pár dny. Ubytovali se v hotelovém pokoji v 6. patře a působili dojmem šťastného páru. Najednou ale přestali být vidět, neprocházeli recepcí a nechodili ani na snídani. Zaměstnancům hotelu to bylo divné, a tak se šli podívat, co se děje. Otevřeli pokoj a strnuli. Oba mladí lidé leželi na posteli mrtví.

Video Pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan k nálezu dvou mrtvol v pražském hotelu - Blesk - David Malík, Pavel Schuster
Video se připravuje ...

Do hotelu okamžitě vyjeli kriminalisté a místo činu zkoumali dlouhé hodiny. „Cizí zavinění jsme vyloučili, ale protože nebylo možné na místě určit přesnou příčinu smrti, bude následovat pitva,“ řekl Blesku mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Podle záchranářů může být příčinou smrti otrava neznámou látkou.

Policisté našli v pokoji v pokoji dopis na rozloučenou. Jeho obsah by měl napovědět, co bylo motivem zoufalého činu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání