Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přítelkyni ubil pánvičkou. Dostal 16 let vězení!

Milan Kaminski se k vraždě své přítelkyně přiznal
Milan Kaminski se k vraždě své přítelkyně přiznal  (Autor: Foto Blesk - Helena Lacinová)
Autor: lac - 
14. května 2014
15:03

Družku (+41) ubil pánvičkou. „Chtěl jsem jí zabít, zabil jsem jí. Kačenka mě strašně vytočila,“ řekl včera senátu Krajského soudu v Ústí nad Labem Milan Kaminski (44). Soud ho za to poslal na šestnáct let do vězení.

Kateřinu D. (+41) ubil pánvičkou loni v listopadu v Kadani. Chtěla se s ním rozejít, protože ho dlouhodobě živila.

Soudu přiznal, že ženu i škrtil, aby si byl jist její smrtí. Na otázku soudce zda neměl potřebu zkontrolovat, zda ještě žije a pomoci jí odpověděl, že ne. „Na mžik jsem viděl v jakémsi okénku její nechápající oči, ale bylo to jako jeden záběr fotoaparátu. Pak přišla úleva,“ děsil přítomné v soudní síni chladnokrevným popisem vraždy dlouholeté přítelkyně.

Posléze se šel udat policii. Po celou dobu přelíčení sváděl marný boj o to, aby senát posoudil jeho čin jako vraždu v afektu. Obžaloba tvrdí, že si vražedný nástroj pod postel připravil. Vrah, že šlo o dekorativní pánvičku po jeho dědovi, která byla schována pod postelí s dalšími nepoužívanými věcmi.„Určitě to nebyla dekorativní pánvička, ale normálně používaná v kuchyni,“ následně vypovídala mezi slzami dcera zavražděné Kristýna (22).

Fotodokumentace policie rovněž mluví proti obžalovanému. Dceři zavražděné soud přiznal zákonné odškodné ve výši dvě stě čtyřicet tisíc korun. Rozsudek není pravomocný, státní zástupce i Kaminski si ponechali lhůtu.

Co ještě zaznělo u soudu

„Když jsem útočil, útočil jsem spíš na matku.“

„Uvědomil jsem si, že to myslí vážně a je to CDP. Cesta do pekel.“

„Pánvička byla po dědovi. Kačence jsem ji daroval. Měla ráda modrou a pánev byla modrá. Modrá je dobrá.“

sores ( 14. května 2014 15:44 )

16 let za vraždu, pcha. V Americe křeslo nebo doživotí, jelikož tam soudy uvažují spravedlivě a logicky včetně odškodného když se někomu z lidí stane újma. Zajímalo by mě, jak by soud soudil kdyby se to samé stalo některému z jejich blízkých v rodině nebo příbuzných.Za pár let toho hnusáka pustí a on to udělá zas, jelikož dobro, slušnost i zlo je v člověku a jde to s ním celý život.A on má v sobě jenom to zlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání