Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dvojnásobná poprava taxikářů! Řádí v Praze sériový vrah? Muže zabil postupně

Autor: ljš, hod, mal - 
12. dubna 2014
19:35

Nová fakta, ze kterých mrazí! Vrah, který má na svědomí smrt dvou taxikářů, jedná jako psychopat a svůj čin zřejmě dopředu pečlivě plánoval. Muže u Uhříněvsi zabil postupně. K cestě za druhou obětí využil auto prvního taxikáře.

Podle pořadu Krimi zprávy pracují vyšetřovatelé i s verzí, že muže, jejichž těla byla nalezena u Uhříněvsi, zabil jeden člověk.

V centru Prahy si nejprve odchytl prvního taxikáře, kterým se nechal odvést do Uhříněvsi. Tam ho zavraždil a jeho vozem se pak vrátil do centra Prahy, kde auto nechal a vybral si druhou oběť.

S ní odjel stejným směrem, popravil ho a jeho tělo zanechal ve vzdálenosti necelých sto metrů od prvního. I druhé auto ukradl a zanechal ho v Praze na zatím neznámém místě.

Policie proto taxikáře varovala, aby byli obezřetní. "Zveřejnění těchto údajů může policii zkomplikovat vyšetřování, v tomto případě je třeba veřejnost informovat a hlavně upozornit pražské taxikáře na rizika spojená s jejich prací," řekla policejní mluvčí Hana Jeřábková.

claudie1978 ( 15. dubna 2014 08:50 )

 Hrozne se mi libi jak tady pisete jen o tom kdo byl okraden.Ze treba ten mlady kluk zavrazdeny..mel 2letou holci ku a dalsi mimi na svete.Nikdy nikoho neokradl a byl pracovity.Chtel uzivit sbou rodinu,mohl byt na urade a pobirat davky...ale sel pracovat.A nakY magor vysinutY ho zabije.Trest smrti ti preju jestli to ctes smejde.

evolucius ( 13. dubna 2014 00:51 )

 Valka drozkaru...nekdo je chce odradit a zastrasit aby bylo dost volnych fleku...

elssa... ( 12. dubna 2014 23:48 )

myslíš že si vtipnej blbe..čku že jo, jen kdyby to byl někdo z tvojí rodiny!!!!!!!!!!!!!

elssa... ( 12. dubna 2014 23:47 )

V pět hodin odpoledne byl zabit třetí taxikář, vrah vezme z auta vše, taxametr, doklady, peníze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a policie dělá co???????????

elssa... ( 12. dubna 2014 23:14 )

oxygene ty si ubožáček, neskutečnej,jdi do hospody v Praze a tam tě okradou taxikář je ten poslední kdo by tě okrádal, meleš tady nesmysly!!!! všude je plno rusů a ukrajinců, fetáky podporujeme centrem kde jim dáváme zdarma pomalu i ty drogy, je jasný že tudy cesta nevede, nicméně ty taxikáři asi nebyli okradeni, jinak by psali loupežné přepadení,ti oběti budou opravdu chladnokrevně popraveny, stejne jako paní v tramvaji , je to až děsivé a ty cynické hloupé výlevy tady jsou hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání