Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na Chodově: Kuka vůz rozdrtil bezdomovce, který spal v popelnici!

Autor: lvi - 
25. března 2014
10:16

Svědky tragické události se stali dnes ráno popeláři na Chodově. Během služby zřejmě omylem vysypali do útrob sběrného vozu muže, který spal v odpadcích.

K místu nálezu byli přivolaní nejprve hasiči, kteří bezdomovce následně vyprostili. Kriminalisté posléze místo nálezu ohledali, přičemž přivolaný doktor potvrdil smrt staršího muže.

Přesnou příčinu jeho úmrtí určí až soudní pitva.

negomba ( 25. března 2014 19:38 )

Píše se, že ho popeláři vyklopili omylem? jakým omylem? Kdyby o něm věděli a zapomněli na něj, pak je to omyl.. Jenže! popeláři dělali jen svou každodenní rutinní práci - přijedou, popadnou popelnici a nechají jí prostě vysypat a jedou dál... To nebyl omyl, ale nešťastná náhoda. Bezdomovec si "ustlal" na špatném místě. Je to velké a zbytečné neštěstí a je to moc smutné.

e.44 ( 25. března 2014 16:40 )

Je logické že vyšetřují jestli se do Kuka vozu dostal už mrtvý nebo jestli ho zabil až drtič. A za "zlatých komunistů" měli ti, kterým nesednul tehdejší vynucený způsob života a na ulici by byli šťastní, většinou postel v blázinci nebo v kriminále.

Slavek ( 25. března 2014 15:45 )

A kdyby ho nenasli, mel by i kremaci

evita5555 ( 25. března 2014 15:29 )

Príčiny úmrtia sa vyšetrujú? Čo komu nie je jasné. Ten človek spal niekde, kde sa nespí a stalo sa mu to, čo sa mu stať muselo na takom mieste. Za zlých komunistov sa také veci nestávali, lebo všetci mali svoju vlastnú posteľ a strechu nad hlavou.

e.44 ( 25. března 2014 12:18 )

Tak všimli si ho až když už si ho Kuka "přežvejkal". Kdy objevili tu dívku si nevzpomínám. V obou případech šlo o náhodu kdy k objevení došlo. Není možné kontrolovat každou popelnici, každý kontejner před vyprázdněním. Bezdomovci tam nemají co dělat, oběti násilných činů tam bývají odkládány výjimečně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání