Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Petra K. ve vězení navštívili rodiče: Co mu přinesli a co si řekli?

Autor: Etienne Bláha - 
6. března 2014
12:12

Poprvé od obvinění z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) a vzetí do vazby se Petr K. (35) setkal se svými rodiči Irenou a Karlem! Srdceryvné setkání v ostravské vazební věznici trvalo 2 hodiny.

Slzy, smutek, ale i radost! Po půlhodinovém čekání před vstupem pro návštěvy rodiče Petra K. po více než 14 dnech viděli syna. Bylo přesně 7:20 hodin. Měli s sebou plné igelitky. „Nesmíte si ale vzít dovnitř skoro nic, jídlo a pití si koupíte v automatu,“ popsala Blesku tamní předpisy jedna z včerejších návštěvnic. Rodiče Petrovi ale mohli nést balíček, který má jednou za tři měsíce povolený? „Nic vám k tomu neřeknu,“ odsekla včera maminka Irena.

Dozorci hlídali

Návštěva, kvůli obavě úředníků z ovlivňování svědků, proběhla v místnosti podobné třídě včetně lavic a katedry. Za tou seděl bachař. „Z jedné igelitky pak pro Petra vytáhli nějaké papíry,“ vylíčila návštěvnice.

Sestra nepřijela

Před půl desátou se zachmuřený Petr K. vydal zpátky do cely a pro rodiče před věznici přijelo cizí auto. Proč ale ne Petrova sestra Lenka? „Nechci ho obhajovat,“ popsala už dříve pravděpodobný důvod.

Video PETRA KRAMNÉHO NAVŠTÍVILI VE VAZBĚ RODIČE - Martin Hurda, redakce
Video se připravuje ...

kacota ( 7. března 2014 00:17 )

Francka, rozmýšlam aký podiel na tvojom strašlivom komentovaní každého majú gény, aký výchova a aký potreba masírovat si vlastné ego pod zástierkou kritiky výzoru druhých

franckajagrova ( 7. března 2014 00:04 )

JAK VÍŠ,ŽE NE ? Nikdo není bez viny !!!

danuska555 ( 7. března 2014 00:04 )

pavel ...sklapni a nebud vulgarni !

kacota ( 6. března 2014 23:46 )

Čo vás vedie k tomu, robiť si srandičky z nešťastného staršieho muža, ktorý nikomu nič neurobil ???

hops.1 ( 6. března 2014 23:21 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání