Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chodil mu za ženou, tak ho podřízl v hospodě: Za vraždu dostal 15 let

Miroslav M. podle žaloby podřízl milence své přítelkyně.
Miroslav M. podle žaloby podřízl milence své přítelkyně.  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK - 
4. února 2014
11:24

Miroslav Michal, který loni v karlovarské bowlingové herně před očima ostatních hostů podřízl svého soka v lásce, stráví 15 let v nepřísnějším typu věznice. Pražský vrchní soud dnes zamítl jeho odvolání. Předseda senátu Martin Zelenka zdůraznil, že útok byl velice zákeřný.

"Věděl, kdy a jak zaútočí. Počkal si, až bude poškozený sedět u stolu sám a napadl ho tak zákeřně, že ho - laicky řečeno - podřízl jako kuře," uvedl soudce.

Incident se stal loni v červenci v podniku, kde se Michal náhodou potkal s o osm let mladším mužem, kterého vinil z rozpadu vztahu. Vrhl se na něj ve chvíli, kdy k němu sok seděl zády a nemohl se bránit. Chytil ho za bradu a prořízl hrdlo. Když zraněný muž spadl na zem, znovu ho řízl do krku a pořezal ho i na rukou.

Napadený muž na místě vykrvácel. Podle soudních znalců by neměl šanci přežít, ani kdyby mu lékaři poskytli okamžitou pomoc.

Michal u plzeňského krajského soudu vypověděl, že nechtěl vraždit, sokovi prý chtěl ze msty "jen" ublížit. Před útokem vypil pět piv a kouřil marihuanu. Vadilo mu, že jeho partnerka, se kterou má malého syna, s tímto mužem v minulosti navázala vztah. I když se po čase zase vrátila k Michalovi, nevydrželi spolu a žena se odstěhovala k matce.

ruudazvostravy ( 4. února 2014 19:13 )

Tak to měl s pr.dele klyku.Dybi mu ten ko.kot beyval akonrát uřýs čů.ráka,tak bi z něy ranhojyči uďály ženckou a von bi pak musel buť aš do penálu cálovat palmáre a dybi ho napadlo se s ní voženit,tak bi měl zas na krku bygámiji.Tak že takle ho.uno vot ho.una pošlo.

jahodove_ticho ( 4. února 2014 18:52 )

DEBlllllllllllL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petr1982 ( 4. února 2014 17:28 )

Nějak tomu nerozumím. Plánovaná vražda, to je snad doživotí, když nemáme bohužel trest smrti...Humanismus je největší zlo, co nás mohlo potkat. Pořád se tváříme, že chceme zločince napravovat a dávat jim druhou, třetí šanci. Podle mě by vězení nemělo být o napravování. Mělo by být o utrpení a především oko za oko, zub za zub.

japos22 ( 4. února 2014 16:54 )

joldh ( 4. února 2014 15:33 )

Je to pitomec!!! Ať ho zavřou až zčerná. Ať je to jakkoliv bolestné s nevěrou nebo s opuštěním se musíš vyrovnat, jinak jsi sra*ka! Ne že bych sokovi odpustil (někdy bych mu ale poděkoval ) ale vždyť on za to nemůže!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání