Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Vrahové Petry (†15): Jak je změnil rok ve vazbě

Autor: op, ljš - 
7. ledna 2014
11:44

Popíjeli, provokovali a měli za sebou i pěknou řádku problémů se zákonem. Pak se ale snížili k tomu nejhoršímu, brutálně zavraždili svou kamarádku Petru V. Michal K. a Tomáš V. jsou už ve vazbě bezmála rok, třetí obviněný, Jakub D., jen pár měsíců. Jak je pobyt ve vězení poznamenal?

Soud v úterý všem třem mladíkům, kteří jsou obviněni z brutální vraždy patnáctileté Petry V. z Jihlavska, vazbu prodloužil. Důvodem rozhodnutí je možnost útěku a vyhýbání se trestnímu stíhání. Navíc jim hrozí vysoké tresty kolem 20 let vězení.

Soudce Miloš Žďárský po skončení jednání uvedl, že ani jeden z trojice mladíků o propuštění z vazby nepožádal. Advokát Tomáše Z. se už dříve vyjádřil, že je jeho klient se svou budoucností ve vězení smířený. A právě tak všichni obvinění dnes u soudu vypadali.

Video Vrazi Petry z Jihlavy: Bestie zůstávají ve vazbě! - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Žádný smích, kterého bylo na fotkách z jejich facebookových profilů plno, se na jejich tvářích nezračil. Vidět nebyly ale ani slzy lítosti nebo strach. Všichni si zjevně byli vědomí toho, že dnešní jednání je jen formalita a žádná svoboda je v dohledné době nečeká. Dlouhé měsíce v kriminále je však bezpochyby poznamenaly.

Michal K. a Tomáš Z. jsou ve vazbě už od března a poslední pravděpodobný pachatel Jakub D. šel za mříže loni koncem října.

Všichni tři jsou obvinění z toho, že dívku v podkrovním bytě v Jihlavě surově umučili k smrti. Michal K. ji nejprve po hádce údajně vyhodil z okna, a když zjistil, že žije, vynesl ji zpátky do bytu. Za pomoci Tomáše Z. s Jakuba D. ji pak usmrtil kopáním do hlavy a škrcením. Její tělo pak hodili do kontejneru, našlo se až po několika dnech.

lepabrena ( 7. května 2014 10:27 )

Alespoň tak průhledně nelžete, umíme anglicky a na internetu máme možnost shlédnout americká vězení zvenku a zevnitř- a díky tomu víme, že Česko je 1000 let za opicema ve všem a tedy i ve vězeňství. V USA mají ve vězení buď jednolůžkové anebo dvojlůžkové cely s barevnou televizí, počítačem, zařízené jako hotelový pokoj, k dispozici umyvadlo, WC a sprchu u každé cely. Nadto mají výběh na hřiště, kde hrají různé hry. Ve vězení mají posilovny a knihovnu. Ti, kteří mají zájem tam dálkově vystudují i vysoké školy. Vězni tady a tam- k smíchu. V USA mají problémy s agresivitou vězňů, která se obrací hlavně proti dozorcům a s drogami a zbraněmi, které jsou schopni vyrobit z čekoholiv. Ne- vrahům Petry by prospěl pobyt v azijských vězeních- třeba v Indii nebo ve všech arabských zemích anebo v Rusku na Sibiři- to by bylo to pravé maso!

pavlos67 ( 8. února 2014 06:51 )

Tihle idioti si jeste vubec nedokazi predstavit,co je v krimu ceka.Vazba,to je proti tomu sranda pro deti...

haha ( 30. ledna 2014 18:32 )

oprava vrah

haha ( 30. ledna 2014 18:31 )

já tomu nevěřím vezměte si toho hajzla Robina s Kmětiněvsi,Báru znásilnil a obvzlášť surovým způsobem zabil.Apsolvoval fešáckej kriminál v léčebně,v 18 ho pustili a on si změnil totožnost a už z něj není vrach ale relativě slušnej člověk

haha ( 30. ledna 2014 18:26 )

protože ty kurvy maj samý práva a žádný povinnosti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání