Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah udal vraha: Zavřel pomohl s jiným případem a chce nižší trest

Autor: ljš - 
3. prosince 2013
21:35

K vraždě Petry se Tomáš Zavřel přiznal, ale boj o co nejnižší trest nevzdává. Rozhodl se proto policii poskytnout informace k případu pokusu o vraždu prodavačky, které vedly k dopadení útočníka. Očekává za to nižší trest ve svém případu.

Patnáctiletá Petra si před smrtí prošla peklem. Její vrah Michal Kisiev ji nejprve vyhodil z okna a pak ji společně s Tomášem Zavřelem a podle posledního obvinění v kauze možná i s Jakubem Doležalem umučili k smrti.

Ani jeden z mladíků přitom rozhodně nepatřil mezi svatoušky, problémy se zákonem se jim nevyhýbaly. Podle všeho měli také několik podobných známých. To se nyní Zavřelovi může v jeho situaci vyplatit.

Pomohl totiž dopadnout Ludvíka R. z Jihlavy, kterého policie následně obvinila z toho, že se pokusil kladivem umlátit prodavačku v obchodě s dětským zbožím. Ta jeho běsnění přežila jen díky včasnému zásahu lékařů. Zavřel se podle všeho o činu dozvěděl buď přímo od útočníka, který je nyní ve vazbě, nebo od jeho komplice Milana T., který ho z místa činu odvezl.

„Myslím, že informace, které policii poskytl můj klient, byly pro dopadení pachatele pokusu o vraždu stěžejní. Tuto skutečnost hodlám použít ve prospěch svého klienta i u soudu v Brně," řekl Havlíčkobrodskému deníku Zavřelův advokát Zdeněk Kratochvíl.

pepisto ( 18. května 2014 16:43 )

Měli by mu ještě přidat,že neoznámil trestný čin.Všem třem by slušelo doživotí a bylo by dobré kdyby si to v lapáku hodili,aspoň by jsme je nemuseli živit.

jenda0033 ( 7. ledna 2014 13:58 )

 Jak tady tak ctu, ten radovanekkrejcir je taky dost zamindrakovanej. Takovy ubozak, co si vybiji mindraky na jinych.

jenda0033 ( 7. ledna 2014 13:49 )

Ti zku*vysyni by meli dostat trest smrti. Byt to moje dite, zil bych jen pro pomstu. A fenmetraku, jakou hodnotu ma Tvoje rodina, ze napadas holku, ktera za nic nemohla.

strnad86 ( 4. prosince 2013 09:40 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

radovanekkrejcir ( 4. prosince 2013 07:14 )

Ty ses ale kus pi.ci, co? Kdo doma v puberte nezalhal? Urcite bych to nenazyval, ze podvadela svoje rodice... Zrovna ty sis urcite nechala lizat pekac kazdej vikend a rodicum ses urcite nechlubila tak drz tlamu a nech si kecy na koledu, uz se dockas neboj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání