Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

"Sousedské vztahy" se vyhrotily v pokus o vraždu!

Autor: lvi - 
4. února 2014
09:19

Na uplynulou noc jen tak nezapomenou obyvatelé jednoho panelového domu v pražských Řepích. Scéna jak z italského filmu, ale s ázerbájdžánskými titulky totiž doprovázela návrat manželské dvojice do svého bytu!

Podle zdroje Blesku.cz se manželský pár v pozdějších večerních hodinách vracel domů ze společné večeře, když se k nim ve vchodu přidal špatně česky hovořící muž. Manželé se ho proto dotázali, zda bydlí v domě. Když odpověděl, že je jejich soused, zdálo se jim to podezřelé a nechtěli ho do vchodu vpustit.

Video Snažil se zavraždit souseda! Napadl i Blesk - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

Muž se ale nechtěl nechat odbýt a dokonce vyběhl za manželským párem do patra, kde je začal nejdříve slovně napadat, poté jim kopat do dveří bytu, které se pokusil vyrazit. Když majitel bytu otevřel, aby zhodnotil rozsah škody, Azerbajdžánec vytáhl nůž a údajně muže bodl. Ten ho poté udeřil železnou tyčí do hlavy a dočasně ho paralizoval.

Na místo rychle dorazili policisté a záchranka. Nikdo nebyl v ohrožení života. Při zatýkání kladl azerbajdžánský útočník policii značný odpor a dokonce se pokusil napadnout reportéra Blesku.cz. Vyšetřovatel cizince podezřívá ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Za tento skutek mu pak hrozí až desetileté vězení.

lobotom ( 6. února 2014 02:12 )

A minimálně v deseti na jednoho...

lobotom ( 6. února 2014 02:11 )

Škoda, že ho neparalYzoval definitivně - do mrtva, šmejda.

e.44 ( 5. února 2014 02:17 )

To se ti nedivím. Ovšem před nima nesmíš ten strach dát najevo. Naopak jim musíš ukázat že se jich nebojíš. Taky je dobré v nich vyvolat dojem, že u sebe nosíš zbraň a že se nebudeš bát jí použít. Mám s tím zkušenosti, vím že to zabírá. Cikáni jsou ve skutečnosti zbabělá pakáž útočící jenom na slabší.

jana999 ( 4. února 2014 16:54 )

nemusíme, nikoho sem nemusíme pouště, kdo není v eu, tady v tom jedou ti co vystavují víza, samozřejmě za obálku, proč myslíte, že všichni zločinci z ruska žádají azyl u nás a ne v německu, naši se koupí jednodušeji a levněji

jana999 ( 4. února 2014 16:51 )

bude hůř až ta svoloč, které naši nadlidi fandí půjde o evropy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání