Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kanibal v uniformě: Policista zavraždil při sexu muže a snědl ho!

Německý policista je podezřelý, že při sexu zabil muže a poté ho snědl
Německý policista je podezřelý, že při sexu zabil muže a poté ho snědl  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
30. listopadu 2013
08:35

Měl chránit zákon, ale přitom je podezřelý, že vraždil! Policista (55) z Německa je obviněný, že zavraždil muže, se kterým se seznámil na internetové seznamce, přímo při sexu a poté ho snědl!

Policista pracoval u saské kriminálky. „Oběť už od svého mládí popisovala fantazie o tom, že jednou bude zabita a snědena,“ řekl na tiskové konferenci šéf drážďanské policie Dieter Kroll. Ze zveřejněných výsledků vyšetřování však stále není zřejmé, zda ke kanibalismu došlo.

Podezřelý policista pracoval u kriminalistů jako technik a specializoval se na grafologické rozbory písma. Se svou obětí se seznámil na internetovém fóru, kde se podle policie kontaktují lidé se zálibou ve fetišismu a kanibalismu.

S mužem (†59) z Hannoveru si psal prostřednictvím e-mailu a mobilního telefonu a nakonec se domluvili na setkání, které se uskutečnilo začátkem listopadu. Policista si oběť dovezl do svého domu v Krušnohoří a tam ji zavraždil.

Policista tělo rozřezával pět hodin

Tělo údajně útočník rozřezával pět hodin a pak jednotlivé části mrtvoly pohřbil na zahradě. Z výsledků vyšetřování zatím není zřejmé, zda oběť se svým zabitím souhlasila či zda se plánované krvavé hrátky vymkly z ruky. Detektivům zatím některé části těla schází, a tak pracují s verzí, že mohlo dojít ke kanibalismu.

strnad86 ( 6. prosince 2013 12:46 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

azorek ( 1. prosince 2013 18:02 )

A je zas o jednoho šmejda míň.Vlastně o dva,protože toho druhého si podají spoluvězni podobné nátury.Uff,to se mi ulevilo.

sosacek ( 30. listopadu 2013 15:44 )

Bobíkem jsem se cpal v Pekingu, ale nic moc - nasekají to ti matláci i s kostma a to potom jde o zuby..

palko1961 ( 30. listopadu 2013 15:35 )

To bych si radeji dal bobika na cinsky zpusob.

sosacek ( 30. listopadu 2013 15:31 )

No, no, citlivky - zvířata bych tady moc neventiloval, kudlanka se také nejprve nechá ošu... a potom manžela sežere..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání