Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zfetovaný a nahatý svalovec (†28) se pokusil sníst obličej mladíkovi: Policie ho zastřelila!

Autor: shp - 
6. února 2014
10:19

Pobíhal nahý po floridském Delray Beach, terorizoval místní obyvatele a jednomu mladíkovi se dokonce pokusil sežrat obličej jako zvíře. Policisté se snažili viditelně zfetovaného Anessona Josepha (†28) omráčit, ale ani několik zásahů taserem stotřináctikilového svalovce nezastavilo. Museli ho proto zastřelit.

Joseph neměl žádný policejní záznam, figuroval ve dvou firmách a svou muskulaturou dával najevo, že se věnuje posilování. Jakmile ale 113 kg vážící a 190 cm měřící obr pozřel neznámou látku, stal se z něj běsnící uragán bez známek lidskosti.

Vysvlékl se a nahý začal pobíhat po ulicích. Napadl vysloužilého policistu Douglase Kozlika (66), který se ho marně snažil zastavit. Poté svůj hněv nepochopitelně nasměroval na desetiletého chlapce.

Pokoušel se mu sníst obličej

Nakonec se vrhnul na Tonyho Greina (18) a pokoušel se mu sníst obličej. Mladík měl u sebe řezák, ale ani s ním se mu svalovce pod vlivem drog nepodařilo zastavit. Tony utrpěl několik kousanců a škrábanců v obličeji.

Na Josepha se nakonec vrhli policisté s tasery, ale ani několik zásahů ho nezdolalo. Svalovec se s šíleným výrazem v očích chtěl bít dál. Policisté tak po něm byli nuceni vystřelit z pistole. To Josepha konečně zastavilo.

Svalovec byl očividně na drogách

Jakmile ale na místo činu přijeli záchranáři, pokračoval Joseph ve svém odporu. Prát se chtěl i v nemocnice, kde však nakonec podlehl střelnému zranění. „Očividně na něčem jel,“ poznamenal zasahující šerif Ric Bradshaw.

 

abvydavatelstvi ( 6. února 2014 15:15 )

Taky hledím proč to tady dávají ..... Nemají o čem psát... tak se hrabou ve starých zprávách... na něčem vydělávat musí....

alex0800 ( 6. února 2014 13:41 )

Droga k tomuto účelu vyvinutá.. Kým asi, že?? Okultními strůjci světovlády, tedy jejich sluhy.. Je jedno, zda jim říkáte ilumináti, zednáři, mormoni či satanisté.. Je to stejný spolek a mnohem větší. Je to konečná fáze boje dobra se zlem. Na koho si vsadíte? Jen hlupáci mohou stát na předem prohrané straně, tedy na cestě do velmi vroucího jezera.. Ale vždyť ten příběh konce tohoto času všichni známe, říká se mu apokalypsa či také Nebe na Zemi. Leč po x00 letech manipulace je těžko k uvěření. Ovšem ono procitnutí přijde a pak bude každý litovat svých hříchů. Víte, Zlý svým stoupencům (vláda666, mnoho celebrit, matrací a dalšího morálního bahna společnosti) říká: milujte mne, jako já vás nenávidím.. Chápete tu zvrácenou logiku jeho předem navěky trpících loutek a sluhů? Nechápou skutečný pojem ZLO a doufají, že jim bude vděčný a odmění se jim. On je malé dítě, co jen nechce být na hanbě samo a hloupí lidé to stále nechápou a obětují pro něj to jediné nesmrtelné.. Uvědomme si, že lidské myšlení je velmi omezené a tedy hloupé (využití 10% mozku mluví za vše). Naše ego nezmění naši inteligenci ani technika nám nepomůže.. Jde o to, že lidstvo musí dospět a zatím jsme jen fracci, co potřebují dostat od svého táty pořádně na zadek.. A také dostaneme;-) Tak chápejte nadcházející dobu. Smrt není koncem. I peklo je věčné stejně jako ta muka tam působená. Pokud to někomu stojí za pár let "lehčího" života zde, nedospěl k inteligenci. Pro příklad se nemusí chodit moc daleko. U nás by stačilo vyzpovídat černého anděla, která si také prošla mnohé a ani ji nemusím znát, natož poslouchat ty zvrácené okultní texty;-) Zahraničí, např. Youtube: Bob Dylan sold his soul ;-) Smyslem života je získávání zkušeností. Život je škola, tedy dar našeho otce abychom mohli poznat obě strany mince a srdcem došli k lásce. Nikoliv chybnou logikou nevyvinutého mozku dojít k hromadění věcí a papírků

vodnar69 ( 6. února 2014 12:18 )

Je to minimalne rok stara zprava. Ale jak vime v Blesku si vsechno peclive overuji, radeji vicekrat, tak jim to halt chvilku zabralo...

krejzinka ( 6. února 2014 11:10 )

To už je minimálně rok stará zpráva, ne???

Zobrazit celou diskusi