Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ženě řekli v posilovně, aby si zakryla své vypracované tělo: Zostuzuje prý tlusťochy!

Tiffany v posilovně nařídili, aby si zahalila vypracovanou postavu. Když tak neučinila, vykázali ji.
Tiffany v posilovně nařídili, aby si zahalila vypracovanou postavu. Když tak neučinila, vykázali ji.  (Autor: Reprofoto KTVU)
Autor: shp - 
22. března 2014
21:33

Tak tohle Američanka Tiffany Austin v posilovně rozhodně nečekala. Dva zaměstnanci Planet Fitness ji pokárali a nařídili, aby si zahalila své částečně odhalené vypracované tělo. Prý zahanbuje ostatní cvičící, kterým hyzdí postavu tloušťka.

Tiffany z kalifornského Richmondu prodělala autonehodu, po které jí lékaři doporučili, aby začala cvičit a posílila si pohybové ústrojí a svalstvo. Jenže, jak se zdá, Američanka si vypracovala tělo až příliš.

Sympatická černoška se přihlásila do v USA známého řetězce Planet Fitness, který má přes pět milionů členů. A jak se zdá, dosti obézních. Jakmile totiž oblékla Tiffany sportovní trikot, který jí odhaluje bříško, přispěchali k ní dva zaměstnanci posilovny, aby se zahalila.

Žena popsala situaci slovy: „Řekli mi, že dostali několik stížností, že zahanbuji ostatní lidi svým vypracovaným tělem, a ať si prosím obléknu tričko.“ To ale Tiffany neudělala, a tak ji z posilovny vykázali kvůli trikotu, který nikde jinde nevadil.

To Američanku dosti nakrklo. „Cítila jsem se ztrapněna na místě, které má být proti ztrapňování,“ dodala Tiffany rozhořčeně. Posilovna má totiž motto, že v ní nesmějí vypracovaní sportovci zostuzovat ostatní. Američanka nyní bojuje, aby získala své peníze za členství ve fitku zpět.

sores ( 23. března 2014 10:17 )

Vyžraný tlustý prasata co se nedokážou ovládnout v jídle závidí pěkné štíhlé tělo, nic jiného v tom není než závist a zloba že někdo může vypadat líp než ten tlusťoch.

naidka ( 23. března 2014 08:30 )

Černoši v emerice se cítí vždycky ukřivděni, něco jako u nás cigáni. Tahle by si tělo zakrývat nemusela, ale hlavu určitě.

lennne ( 23. března 2014 06:07 )

 Americani jsou vazne paka, to nam bude kdejaka mensina...i kdyz v USA mozna vetsina diktovat co mame delat a nosit?....kde jsou ty doby kdy byla svoboda, ne gender, homolobby a dalsi "diskriminovane" mensiny co rvou do sveta, chceme prachy jinak je to diskriminace.

Zobrazit celou diskusi