Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bodybuilding premiérů: Fico je jako Rambo, čeští politici jsou pupkatí strýcové

Autor: shp - 
6. srpna 2013
18:00

Bicáky skoro jako kulturista, vypracované břicho a fit kondice. Slovenský premiér Rober Fico (48) je svalovec skoro jako Rambo. Jeho postavu mu mohou někdejší češské protějšky jen závidět. Paroubek a spol. proti němu vypadají jako strýcové.  

Současný český premiér ještě „nahoře bez“ zachycen nebyl, ale celá řada expremiérů ano. Strýcovskou postavu předvedl jak nevěrný Petr Nečas (48), tak Mirek Topolánek (57). Jednoznačně největším „panděrem“ se ale pyšní Jiří Paroubek (60). Ještě že má také sexy mozek.

Odhalený Topolánek

Mirek Topolánek se celý odhalil při návštěvě italské vily expremiéra Silvia Berlusconiho. Jeho chlouba obstála, ale postava nikoliv. Ruce sice má pořádné, ale na břiše mu visí faldíky, ze kterých Lucie Talmanová asi nemá velkou radost.

Paroubek si zakládá na hlavě

Majitel největší politické vany Jiří Paroubek sice běhá a cvičí, ale nevzhledného pupku se ne a ne zbavit. Doma ale kvůli tomu žádné peklo nemá. Jeho choť Petra Paroubková se přece nechala slyšet, že ji přitahuje to, co má v hlavě.

Nečasův nečas

Petr Nečas rozhodně není žádný tlusťoch, ale že by se o sebe bůhvíjak staral, se říci nedá. Třeba si ho teď propuštěná Jana Nagyová postaví do latě. Aby to ale dotáhl na Ficovu ligu, bude se muset hodně snažit.

Na Fica nikdo nemá

Fico totiž každý den běhá nebo jezdí na bruslích. Má vypracovaná prsa, bicepcy, tricepsy a i břicho má jako mladík. Bude to i tím, že během tréninku je schopný udělat až 700 kliků. Pánové z české politické sféry, kdo z vás na to má?

marcellom ( 8. srpna 2013 16:35 )

Primitiv a terz uz si spokojny ? Si velky hrdina ....))))

marcellom ( 8. srpna 2013 16:32 )

A si kto ,ze taras ako by ti Fico patril ? Asi hlupak....)))

itartas ( 7. srpna 2013 08:33 )

Fico není líný na sobě pracovat a to o něčem vypovídá. Naši lenoši tak akorát co kde dobrýho se-ž-rat a koho oje... což taky o něčem vypovídá!

tunturi ( 6. srpna 2013 23:49 )

tak veľmi sa vám páči náš Fico ?? kľudne si ho berte. je váš. a nemusíte nám ho nikdy vracať

scaramonte ( 6. srpna 2013 23:38 )

Putin by je hravě porazil ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa