Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rezešová je na dně: Milenec i bratr ji odkopli!

Autor: šim - 
16. září 2013
12:05

Už čtvrtým týdnem pokračuje soud s miliardářskou dcerou Evou Rezešovou (36), která způsobila nehodu, při níž zemřeli 4 lidé. Při každém stání ji v soudní síni podporuje matka a švagrová. Její milenec a bratr se tam však ani jednou neukázali. Proč ji odkopli?

Bratr Rezešové, Julius, za svou sestrou nebyl dokonce ani jednou na návštěvě ve vazbě, v níž sedí od loňského srpna, tedy od smrtelné nehody. Neukázal se ani na soudě, kam mladou ženu chodí pokaždé podporovat pouze matka Eva a švagrová. Julius Rezeš se podle serveru Pluska.sk k nehodě ani jednou nevyjádřil.

Mnohem větším překvapením je však to, že k budapešťskému soudu nechodí ani Evin milenec, podnikatel Lukáš Trnovský. V minulosti přitom nevynechal jedinou příležitost, aby se se svou partnerkou setkal. Chodil za ní do vězení, byl přítomen také soudu, který o její vazbě před rokem rozhodl.

Rozchod s milencem?

Trnovský se podle deníku Plus Jeden Den také odstěhoval z luxusní vily, v níž s Rezešovou bydlel. Rozchod však důsledně popírá. „Byli jsme zasnoubení a nevím o tom, že by se něco změnilo,“ řekl deníku.

Očima ho marně vyhlíží

Jak je vidět na fotografiích, které slovenská média od soudu přinášejí, Rezešová pokaždé, když ji přivádějí do soudní síně, očima pátrá v řadách přítomných lidí, zda tam objeví nějakou známou tvář. Z jejího výrazu bylo mnohokrát patrné zklamání. Snad z toho, že se jí její snoubenec zřekl?

Matka utratila miliony za byt

K soudu zatím ani jednou nepřišel prý proto, že měl příliš mnoho pracovních povinností. To její matka, aby mohla být s dcerou v kontaktu, neváhala investovat miliony do nového bytu, který si kvůli soudu pořídila přímo v Budapešti. O této dlouhodobé investici matky obviněné řidičky rozhodly zřejmě šance, které Rezešová u soudu má. Posudky znalců i výpovědi svědků hovoří proti ní.

Rezešové za způsobení nehody pod vlivem alkoholu hrozí až 15 let vězení.

 

hofihofi ( 22. října 2013 01:56 )

Ono to neni tak asi slozite, tyhle rozmazlene miliardarske dcerusky jsou bezohledne, zezrala se a delala justy partnerovi, honili se po dalnici, zavinila nehodu, ta je jasna, vysetrena a klidne si divala jak jeji obeti hori a popijela chlast. A to uz madarsky soud uvazuje, ze by to odsedela v domacim vezeni, jak tu psal blesk, ale bulvar brat s odstupem. Tak na vysledek jsem zcedavej a prachy zmuzou vsechno. I ten nas Janecek vesele dal ridi auto a je na svobode.

odol ( 16. září 2013 19:58 )

Zásada č.1: Dobrý maďarský advokát pozná dokonale zákony svojej zeme.Ešte lepší sudcu....

odol ( 16. září 2013 19:54 )

Shelby16 ( 16. září 2013 16:47 )

Miliardářské dcérka zaslouží doživotí za 4-násobnou vraždu, když do nich úmyslně najížděla a způsobila smrt v plamenech pro 4 nevinné lidi.

andreslawicky ( 16. září 2013 14:30 )

To jsou fakta rudá kůže jen fakta dej vědět až bude sedět Janoušek potom si řeknu že máš pravdu ale zatím cokoli jsi napsal byl jen výstřel do tmy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání