Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Záchranář o Rezešové po nehodě: Bílá jako stěna a ptala se, co bude s jejími dětmi

Autor: sch, Čas.sk - 
5. září 2013
22:34

Miliardářská dcerka Eva Rezešová se další den potila u soudu. S oblečením, ale ani výpovědí si hlavu nelámala. Vyměnila pouze blůzu a kalhoty a nepípla ani slovo. Zato se rozpovídal záchranář, který ji viděl hned po nehodě. Prý byla bílá jako stěna!

Podle toxikologických výsledků měla Rezešová v 6,40 ráno v krvi 1,25 promile alkoholu. Otázka ale je, jestli pila před nehodou. Sama totiž tvrdí, že se napila až po ní, aby zahnala šok, který havárií utrpěla. Do karet jí hraje i výpověď pracovníka benzínky, který jí prodával ten večer před nehodou žvýkačky a energetický nápoj. Tvrdí, že opilá nebyla.

Bílá tvář

Dalším svědkem v soudní síni, kde panovalo napětí a naprosté ticho, byl záchranář ze sanitky Atilla Orsos, který měl tu čest s miliardářskou dcerkou bezprostředně po nehodě.

Vypověděl, že měla Rezešová bílou tvář, aromatický dech a stále se zajímala o to, co bude s jejími dětmi. Stále prý opakovala, jak se to mohlo stát.

zirafa ( 6. září 2013 10:36 )

soado: milost by asi nedostala, Zeman by ji nedal, ale díky chechtákům jen směšný trest, možná podmínku na pár měsíců......

zirafa ( 6. září 2013 10:33 )

itartas:

zirafa ( 6. září 2013 10:32 )

majojo: tam to padalo jako na podzim......

zirafa ( 6. září 2013 10:31 )

odol: ty máš obavy o její zdraví a pozůstalí po těch mrtvých trauma do konce života......

zirafa ( 6. září 2013 10:29 )

jerry: včetně zbohatlických synáčků a všech těch, co si myslí, že jejich hov*no nesmrdí.......

Zobrazit celou diskusi