Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Šok v případu vraždy na mostě: Muže (†37) zastřelili dva policisté!

Autor: ČTK, ljš - 
9. září 2013
17:32

Mají střežit naše bezpečí, a přitom se zřejmě zapletli do brutální vraždy. Dva policisté jsou obviněni, že zastřelili muže (†37), který byl v srpnu nalezen mrtvý na Benešovsku na mostě přes řeku Sázavu.

V případu zastřeleného muže, kterého objevil v srpnu na mostě přes Sázavu u Krhanic na Benešovsku kolemjedoucí řidič, byli obviněni dva policisté. Případ proto převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). "Nyní hledáme svědky, kteří mrtvého před vraždou viděli," řekla mluvčí inspekce Radka Sandorová.

Mrtvý muž se střelným poraněním byl na mostu u obce Krhanice nalezen ve čtvrtek 29. srpna zhruba ve 21:20. Těla ležícího na chodníku u pravé strany silnice ve směru na Lešany si všiml projíždějící řidič. "V tomto případu byli obviněni dva příslušníci policie," řekla mluvčí GIBS.

Kriminalistům se již podařilo zjistit, že sedmatřicetiletý mrtvý muž byl naposledy viděn právě 29. srpna kolem 13:00 u benzinové čerpací stanice STAJAM v Poříčí nad Sázavou. "Před nálezem se mohl pohybovat v okolí Poříčí nad Sázavou, obce Mrač nebo poblíž železniční trati," uvedla Sandorová. "Totožnost mrtvého již známe," doplnila.

Policisté oznámili, že prosí další případné svědky, kteří by mohli vědět, kde zastřelený před vraždou byl, aby se ozvali. Lidé mohou volat na operační středisko GIBS na telefonní číslo 974 839 734.

juristic ( 8. října 2013 22:06 )

David nebyl cikán!!!A ikdyby byl tak na tom snad nesejde.Nezalezi na barve pleti,ale na tom,ze si tu policajti strilej lidi jak chtej na zaklade nadrazenosti a moci nad nami vsemi!!!No a zase se to upravi tak,aby to lidi v tomhle state uspokojilo a smete se to pod stul!!!!!!!!!!!To je nehorazna lumparna!Pomahat a chranit...ano to dodrzuji,ale jen mezi sebou...pomahaji chranit sami sebe!!!Tak o takovou ochranu nestojim.At si jdou pomahat a chranit jinam jestli to jejich heslo znamena strilet a mlatit lidi!Nikdo mi nevyvrati,že jsou vinni.Zmlatili ho jako psa tak proc ta strelba?To bylo zbytecne!Znala jsem ho 12 - 13 let a vim jaky byl,stale nechapu a pokladam si otazku proc?Rekne to nekdo po skonceni vysetrovani nekdo pravdive?To bych byla asi dost naivni.Pravdu se nikdy nikdo nedozvi tu si vzal David sebou a ti dva si ji nechaji pro sebe az do svy smrti.Doufam, ze je bude celou tu dobu tizit svedomi.Opet naivni myslenka.Tak jinak...preju si,aby se zlo odrazilo a otocilo se smerem tam odkud vzeslo!!

lynx ( 10. září 2013 13:58 )

Trest smrti pro vrahy v uniformách!

moiaza ( 9. září 2013 19:23 )

Pomáhat a chránit. Možná mu chtěli pomoci do hrobu.

asiblazen ( 9. září 2013 18:46 )

chladnokrevně prej ještě k tomu že se nestyděj a nedaj do toho trochu elánu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání