Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kamarádka otrávené Češky: Monika (†36) Petrovi zahýbala na každém kroku!

Autor: shp - 
12. srpna 2013
18:10

Na fotkách vypadá jako nevinný andílek, ale podle její kamarádky uměla být i pořádný ďábel. Monika (†36), která byla i s dcerkou Klárkou (†8) na dovolené v Egyptě otrávena, prý svému manželovi (35) nasazovala parohy na každém rohu, napsal web TN.cz.

„Svoji ženu a dcerku jsem miloval. Nikdy bych jim neublížil,“ tvrdí stále Petr. Jeho manželka a dcerka, které mají být pohřbeny v Česku již ve středu, byly otráveny na dovolené v Hurghadě  velmi silným jedem. Petr stále tvrdí, že jejich soužití bylo harmonické, ale kamarádka Moniky Zlata Blesk.cz prozradila, že se schylovalo k rozvodu. „Co vím, tak se mluvilo o tom, že se mají rozejít. Odejít od něj chtěla Monika, což on zřejmě neunesl,“ prohlásila.

Ta domácnost nebyla růžová

Že manželství mělo spoustu trhlin, potvrzuje i Moničina bývalá kolegyně z domova důchodců v Karviné. „V té domácnosti to nebylo tak růžové, jak to popisují sousedé a příbuzní. Nejednalo se o zas tak klidnou domácnost,“ řekla žena, která neprozradila své jméno, serveru TN.cz.

Zahýbala mu na každém kroku

Důvodem sporů měly být neustálé Moničiny nevěry. Atraktivní blondýnka prý nasazovala Petrovi parohy, kde mohla. „Na každém kroku,“ dodala bývalá kolegyně. Petr přesto veškeré dohady o nevěře, žárlivosti nebo rozpadu manželství popřel.

nojasne ( 15. srpna 2013 23:32 )

Navrhuji posadit Vás k centrální evidenci obyvatel, projdete všechny fotky občanů ČR a označíte ty, co jsou vrazi, druhý den si pro ně policie dojde.

jenny.7 ( 14. srpna 2013 11:27 )

I kdyby ho podváděla, tak si určitě nezasloužila zemřít takovým ohavným způsobem i s malou dcerkou, která za nic nemohla.

parapetka ( 14. srpna 2013 10:13 )

ona mě na fotkách připadá jako kurva už od pohledu a on jako vrah,to je paráda

znew ( 14. srpna 2013 09:18 )

Udelejte Anketu ,at se hlasi muzi ,kteri Moniku nekdy sukali a uvidime take pravdu.Proc ne??

clio ( 13. srpna 2013 21:34 )

Je možné že to byl on kdo se chtěl s ní rozvézt , už na tých fotkách je znát že se tváří jako by si myslel: holka máš to márné , rád tě přenechám jiným... ona to neunesla a dílo dokonáno

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání