Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Podivné svědectví otce rodiny otrávené v Egyptě: Manželka neměla kalhotky!

Autor: shp - 
6. srpna 2013
19:32

Z vraždy vlastní manželky a dcery mnohými podezřívaný Petr Kramný (35) dnes konečně otevřeně promluvil o tom, co se v Egyptě stalo. Odmítá, že by blonďaté andílky Moniku (†36) a Klárku (†8) otrávil. „S jejich smrtí nemám nic společného,“ řekl TV Nova.

Češky byly na dovolené v Egyptě otráveny v noci z pondělí na úterý. Podle předběžných výsledků pitvy jim někdo podal velmi silný jed, který je během několika vteřin zabil. Rozleptal jim žaludky, a obě tak umíraly v děsných bolestech.

Já jsem je nezabil!

„S jejich smrtí nemám nic společného. Během chvíle se mi zhroutil celý svět. Já bych pro rodinu udělal vše. Zadržují mě tu kvůli podezření, ale já jsem to neudělal,“ tvrdí otec, který se při rozhovoru rozplakal.

Co se stalo podle Petra

„Řekla mi, že jim je špatně, že dnes nepůjdeme na pláž. Ani vrátit osušky. Na to zatáhla a lehli jsme si. Já jsem řekl, že mě taky bolí břicho, takže zůstaneme všichni tři na pokoji. Vím, že manželka dala dceři antinal, sama si ho taky vzala. Já jsem ho užil až dvě hodiny poté,“ řekl Petr televizi.

Video  Rozhovor TV Nova s Petrem Kramným  - Video TV Nova
Video se připravuje ...

Bolesti sílily

„Potkávali jsme se s manželkou na záchodě. Zvracel jsem do umyvadla, zatímco ona seděla na záchodě, přičemž držela v rukách kýbl, do kterého zvracela. Později u nich průjmové potíže přestávaly. Ležely v postelích, vedle kterých měly kbelík, do kterého zvracely. Já jsem chodil na záchod. Bolesti se u mě zvětšovaly,“ dodal Čech.

Říznutá kola

"Řekl jsem manželce, ať dojde pro vodu. Ona, že ne, že je jí špatně. Tak jsem pro ni došel já. Vrátil jsem se do pokoje a položil jí k posteli. Vypadalo to, že u manželky a dcery problémy odeznívají. Přisedl jsem si k manželce v posteli a vodu jsem ochutnal. Nechápu to, ale voda byla říznutá kolou. Nedokážu si vysvětlit, jak by to manželka v tom stavu udělala," pokračoval.

Manželka neměla kalhotky

„Když takhle vzpomínám, zarazilo mě, že manželka neměla kalhotky. Nikdy si je nesundávala. Dvě věci, které mě zarážejí, jsou namíchaná kola a to, že manželka neměla kalhotky. Mě pak bylo hrozně zle, doktoři mi vypumpovali žaludek,“ dodal Petr, který zopakoval, že je nevinný.

Obě ležely na postelích

Petr vyvrátil dohady o tom, že Monika a Klárka byly na zemi. „Manželka s dcerou ležely na posteli, když jsem zjistil, že jsou mrtvé. Sáhl jsem na dcerku, byla celá studená a fialová. Dával jsem jí umělé dýchání. Volal jsem na manželku, ať mi pomůže, ale neodpovídala. Doběhl jsem k ní a měla otevřená ústa i oči. Byla také mrtvá,“ řekl televizi.

Prosím vládu o pomoc

 „Necítím, že bych udělal něco špatně, jsem bez viny. Přišel jsem o manželku a dceru, které jsem miloval. Musím tu setrvávat kvůli vyšetřování. Cítím se hrozně, jsem na dně svých sil, sotva se držím na nohou. Chci poděkovat své sestře. Prosím vládu o pomoc, jsem tu zadržován neprávem. Nedokážu si představit, že bych skončil ve vězení,“ žádá Petr z Egypta.

V zemi musí nadále zůstat

Podle policie byly zavražděny a podezření padlo právě na Petra, který jako jediný z rodiny otráven nebyl a v jeho výpovědi bylo několik nesrovnalostí. Čech je v současnosti stále v Hurghadě a bydlí v pokoji, kde jeho milé zemřely. Policie mu již vrátila pas, ale v zemi musí kvůli vyšetřování i nadále zůstat.

 

lysohlavek02 ( 21. února 2014 00:25 )

martahertikova:Čest práci. Mezi čtenáři se právě šíří novinka z oblasti online výdělků, ideální na léto, když je večer hodinka času! Pro mě to je skvělá možnost výdělku a penízky přibývají Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček.. Čekujte Peterblog***

lysohlavek02 ( 21. února 2014 00:25 )

danny64:Chtela bych sem napsat jen par radku a je mi uplne jedno jestli se do me pustite.Nemysslim si a verim tomuu ze je zabil pan Petr A hrozne moc mne stvou tady ti Kolombove co odsuzuji a nedej boze aby se neco podobneho prihodilo nekomu z vas. Nejsem nikoho pribuzna a ani neziji v Cesku.Ja si myslim ze by se mel kazdy vzit do situace toho pana Media mu spise ublizuji honi se za sezacemi podivejte kolik uz toho nalhali . ostuda je ze mu ani vase zeme nepomuze proste na nej kasle ale hlavne ze se pise o uchlastane Bartosove to jo. Je tam sam v cizi zemi a navic mu hrozi provaz za nic. Asi bych take poradne panikarila nikdo se nemuze vzit do kuze too cloveka. vzdyt to msi byt hrozne. Navic tady zije Arabu a vsech tech muslimu hrozne moc a mohu napsat ze se nestiti niceho. Nesnasim je jsou to hovada neandrtalsky ktery zenskou neuznavaji a ridi se tim ze si mohou delat co chteji Chlapi jsou opravdu zvirata.Navic je Ramadan tam staci neco spatne udelat a je to.Chlap ztratil rodinu media si na tom honi triko a nikdo proste nikdo mu nedokaze pomoct ostuda!!!!!!Nevic ano jeste nevedi co je zabilo ale uz predtim vypovidal doktor ze jed ktery u nich nemaji boze to je hrozny Hledejte tam u Arabu a ne u pana. Jak to ze tela jeste nemate v Cesku?? Dost divne vlastne vse je hodne divne.....

lysohlavek02 ( 21. února 2014 00:24 )

fesak2:jdi do 3,14či

lysohlavek02 ( 21. února 2014 00:24 )

bamilka:Chtěla bych vzjádřit upřímnou soustrast rodině Moniky. Ta nakonec je ve velikém smutku a určitě se nebudou medializovat. Za to ty kolem Petra jsou velice ochotný. Vcera přišla zpráva,že někdo zabil českou dívku v Indii. První mě napadlo to byl přítel a bohužel to samé mě napadlo u této rodiny. A ještě média tvrdila otrava jídlem. Byla jsem v Egyptě více jak desetkrát v různých částech. Kýbl v hotelu opravdu nikdy nebyl. Mají tam na vytírání vozíky s přimontovaným velkým kýblem. Ale je možné,že o nějaký požádal. V ČR je zvykem mít kýbl u postele,když je nám zle.Byl bohužel poslední a jediný kdo u nich byl. Ten poslední co viděl jak trpí a nezavolal nikoho.I kdyby teda nevraždil,mě je hůř a já Vám nepomohu?Ten kdo ví,že žena měla vždy kalhotky,ale kouká na TV a nevídí,že modrají a umírají??No chtěla bych věřit,že je v tom nevině,ale při reálném pohledu to není možné. Je jen škoda,že možná bude scházet ten přímí důkaz. Láhev se zbytkem jedu a na ní jeho otisky. Smrt kolem 23h a pak uklízí vše co by ho mohlo usvědčit. Teď si cvičí celé dny co říkat a když nezabrala otrava jídlem,zkusím 7minut pryč a neměla kahotky. Šortky od pyžama jí někdo stačil dát? V Egyptě je teď hrozné vedro. Nejraději by se spalo bez prádla.Ale jeho žena měla kalhotky vždy? Jedno je jisté milovat a nenávidět má někdy velice k sobě blízko.Zabije ten kdo miluje a má pocit,že je podveden.Hnusně si to připravil. Egypt má problémy,chudá země,problémy se stravou,vodou,tam mi to projde.Doufám,že se spletl.

lysohlavek02 ( 21. února 2014 00:23 )

jdi do 3,14či

Zobrazit celou diskusi