Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Zhrzený důchodce se chtěl zbavit expřítelkyně: Najal si vrahy

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, šim - 
25. července 2013
13:48

Desítky tisíc korun za vraždu expřítelkyně. Tolik se rozhodl zaplatit 63letý muž třem mužům za to, aby zavraždili jeho bývalou družku. Vrahům dal k dispozici vlastní zbraň.

Zatím není jasné, jaký motiv vedl muže z Táborska k plánování vraždy. Nelegálně si sehnal zbraň, kterou předal třem mužům, jež přemlouval k tomu, aby jeho bývalou družku zavraždili.

Jeden z trojice mužů ale informoval o úmyslu seniora policisty. Při domovní prohlídce zadrženého kriminalisté nalezli zbraň a zajistili ji jako důkaz. "

Vyšetřovatel muže obvinil ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu přípravy a přečinu nedovoleného ozbrojování, neboť nemá oprávnění k držení zbraně," řekl policejní mluvčí Milan Bajcura. Zadržený muž je stíhaný vazebně.

vseznaleksenior ( 25. července 2013 17:19 )

Ženské jsou věrolomné.Stařík už to asi nevyšvihl na dvanáctku, tak zvolil střelné zbraně... Asi se dívá na televizi, tak mu to připadá relevantní

jana999 ( 25. července 2013 16:26 )

zhrzený? takže mu utekla, tak se jí zbavil, tak proč jí zabíjet, to opravdu vypadá, že chce do kriminálu, aby se někdo o něj staral

doktorsafranek ( 25. července 2013 15:33 )

Ovšem pozor.Ten sexuálně čiperný stařec už si v kriminále neškrtne.Nevomočí si. To nedomyslel

barometr ( 25. července 2013 14:14 )

No jaké důvody by ho asi vedly? Důchod není ani na živoření, tak půjde radši do lapáku, tam se o něj kompletně postarají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání