Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na ženu spadl sebevrah (†22): Zůstane ochrnutá!

Autor: šim - 
24. července 2013
11:00

V nesprávný čas na nesprávném místě byla bohužel 27letá žena. Právě procházela okolo jednoho paneláku ve Varšavě, když na ni spadl mladík, který se chtěl zabít skokem z balkonu. Chtěl si vzít život a zničil i její.

Mladá fyzioterapeutka Beata Jalocha byla právě na cestě za svým pacientem. Když už byla téměř na místě, zasáhl ji padající člověk. 22letý mladík se chtěl zabít. Jemu se to podařilo. Byl mrtvý na místě. „Byla to neskutečná rána. Ta žena má štěstí, že to vůbec přežila,“ promluvil očitý svědek.

Dá se však hovořit vůbec o štěstí? Mladá žena, která má celý život před sebou, však utrpěla vážné poranění páteře, kvůli kterému zůstala paralyzovaná na polovinu těla.

„Děláme všechno, co je v našich silách, abychom jí pomohli,“ řekl polským médiím jeden z lékařů, kteří o Beatu pečují. „Beata je silná žena, jen tak se nevzdá,“ říká jeden z jejích přátel.

Beata ze všech sil bojuje. Rehabilituje a dělá velké pokroky. Také však neustále přemítá, proč se to muselo stát přímo jí. „Někdo mi řekl, že to byla nehoda. Prý jen vypadl z balkonu, ale nevím, jestli mi ho je líto. Jestli to byla sebevražda, nebo nešťastná náhoda, to můj postoj k němu a k tomu, co se stalo, jen těžko změní,“ řekla Beata pro polský Newsweek.

cert ( 4. srpna 2013 17:50 )

Jasně! A jeho známým by se taky měla pomstít a lide z města, kdy bydlí a vůbecm nejlépe rovnou všem Polákům. Nedokázali si ho ohlídat!

cinderella1 ( 31. července 2013 18:51 )

priserny osud

monika2014 ( 24. července 2013 21:43 )

Tak když chci padat tak už se kurna rozhlídnu!!!

c3rb3r0s ( 24. července 2013 19:31 )

Fyzioterapeutka která pracuje s ochrnutejma sama ochrnula po tom, co ní spadnul psychickej případ a bude teď sama potřebovat fyzioterapeutku, tomu se říká ironie.

hr0p ( 24. července 2013 11:12 )

to je smula. Ale lidstvo a vyspely svet nechce vyjit sebevrahum a tem co nechteji zit vstric, nechteji vymyslet nejaky kultivovany zpusob ukoncovani zivota, tak holt lide voli tyto predpotopni zpusoby jako pady a skoky.

Zobrazit celou diskusi