Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svědectví Brňačky: Viděla jsem Dahlgrena v tramvaji po masakru, byl chladnokrevně klidný!

Autor: shp - 
17. července 2013
09:51

Vyvraždil celou rodinu, ale přesto byl chladnokrevně klidný. Tak popsala Deník.cz setkání s vraždícím Američanem Kevinem Dahlgrenem (22) žena z Brna (29), která ho spatřila na útěku do USA. Jak sama říká, ještě teď je jí z toho špatně.

Brňačka 22. května nastoupila na zastávce Antonínská do tramvaje. V ní ji padl do oka na první pohled sympatický cizinec. „Vystupoval na Moravském náměstí, asi deset minut před třetí odpoledne. Vypadalo to, že se rozhodl vystoupit až na poslední chvíli. Až když nastupovali lidé dovnitř, popadl kufr a vyšel ven,“ popsala žena Deník.cz setkání, ze kterého se nakonec vyklubal děsivý zážitek.

Měl na sobě tu samou košili

Když později na internetu uviděla jeho fotografii a poznala ho, udělalo se jí špatně. I proto, že Dahlgrena potkala jen hodinu a půl poté, co zavraždil nejmladšího člena rodiny. „Byl to děsný pocit. I když jsem s ním jela asi jen tři minuty, myslela jsem na to dva dny v kuse. Na sobě měl košili. Stejnou, v jaké jsem ho později viděla na fotce na internetu,“ prohlásila žena.

Byl nechutně klidný

Policistům pak Brňačka popsala, co si z jízdy s vrahem pamatuje. „Dahlgren na fotce z facebooku vypadá tak na pětatřicet a má tmavé vlasy. V tramvaji se mi ale zdál spíše jako špinavě blond a mladý klučina. Nejvýš do 25 let. Působil na mě až nechutně klidně. Je to děsný pocit, že na člověku nic nepoznáte, ani když předtím spáchal něco takového,“ vypověděla. Žena doufá, že Dahlgren shnije v base. Ostatně, vyvraždil čtyři své příbuzné!

_banderas ( 11. září 2013 17:32 )

danuško,ten článek je starý nějaký měsíc,Blesk ho dal znovu do oběhu

cinderella1 ( 17. července 2013 17:18 )

A jejda! Nevedela jsem, ze se pise do novin tolik vymyslenych vyblitku! ... az ted jsem si precetla tohleto: Podle policistů psal Dahlgren cestou do Vídně jen sms zprávy. „Nemáme ale žádné informace o tom, že by se v některé z nich k činu přiznal," řekl šéf krajské kriminálky. Vyvrátil také některé další spekulace, které se objevily. „Je nesmysl třeba to, že oběti měly usekané končetiny," prohlásil Hrdlička. Připustil ale, že identifikace obětí byla komplikovaná. Policisté dokonce zprvu nevěděli, jestli jednou z nich není právě Dahlgren. Kolik nepravd a lzi se v Cesku o tomto pripade uz napsalo? Ale uz se snad brzy dozvime celou pravdu. Uz se to blizi!

cinderella1 ( 17. července 2013 17:10 )

cinderella1 ( 17. července 2013 17:09 )

...jedu spolecne s nekym uplne cizim v tramvaji, netrva to dyl jak 3 minuty, ale zapamatuji si tolik detailu? Ta zenska pracuje pro KGB?

muzatka ( 17. července 2013 13:14 )

Domnělá svědkyně je očividně vědma nejen že po nastoupení do šaliny od pohledu odhbadla pohlaví věk a vzhled ale i to že je to cizinec. Tak takový odhad bych si jednou přál mít taky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání