Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Masakr v Brně: Dům za 12 milionů prodají sotva za polovic

Autor: op - 
18. června 2013
05:00

Dům v Zatloukalově ulici v Brně-Ivanovicích, kde Američan Kevin Dahlgren (20) podle policie vyvraždil čtyřčlennou rodinu svých příbuzných, může mít hodnotu až 12 milionů korun. Podle realitních znalců ale jeho hodnotu zločin sníží až na polovinu!

Rodinný domek rodiny H. byl zkolaudován v březnu 2003. V přízemí domu je hala, chodba se schody, WC s koupelnou, kuchyň, komora, jídelna obývací pokoj, pracovna, garáž, sklep a krytá terasa.

Na to navazují dvě obytná podkroví. V prvním z nich jsou ve druhém patře čtyři ložnice, šatna a koupelna s WC. A druhé obytné podkroví ve 3.patře tvoří tři pracovny k ložnicím. 

„Cenu domu odhaduji na deset až dvanáct milionů korun, záleží na vnitřním vybavení. Reálnou prodejní cenu však výrazně snižuje zločin, který se tam stal, takže ji odhaduji mezi pěti až šesti miliony korun,“ říká realitní makléř, který chce zůstat v anonymitě, neboť jde o citlivou věc.

Neprodejný dům Monyové

Podle realitních makléřů se obecně dům, v němž se odehrála vražda, prodává velmi těžko. Už víc než rok je na prodej dům v Brně-Obřanech, kde byla předloni v srpnu zavražděna spisovatelka Simona Monyová. Její synové ho nabízejí za víc než osm milionů korun, ovšem reálná prodejní cena je podle oslovených makléřů kolem pěti milionů.

ukulelele ( 19. června 2013 21:28 )

nevadilo by vám jak na zdech jejich domu jsou skvrny od krve čtyř lidí!!!! to asi nejste člověk...

ukulelele ( 19. června 2013 21:27 )

Jděte všichni s takovýhlema kecama někam. kdo jste je neznal tak si myslete co chcete ale takhle si z toho co se stalo dělat srandu fakt není moc zdvořilý. Já je znala a takovou rodinu na tu se jen tak nezapomíná a tohle si ani nezasloužily. tak takových keců nechte. děkuju

hrabenkaostrovinova ( 18. června 2013 15:46 )

a rozumný doplatek....

hrabenkaostrovinova ( 18. června 2013 15:38 )

 Mně by to tolik nevadilo.Potřebovala bych bydlet v Brně. Vyměnila bych za stavební pozemek u Prahy Berete? Kontakt: Mataharri@centrum.cz

blanka19 ( 18. června 2013 12:32 )

jak to ješte mohlo být jinak?

Zobrazit celou diskusi