Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Surový otec zbil ve videu brutálně chlapce (16): Dostal 10 let

Otec - surovec, který brutálně napadl mladíka, si odsedí 10 let
Otec - surovec, který brutálně napadl mladíka, si odsedí 10 let  (Autor: Youtube.com)
Autor: simao - 
5. března 2012
15:26

VIDEO: Srazil ho na zem, kopal a mlátil pěstí jako smyslů zbavený. Usvědčující nahrávka, na které brutálně zbil otec v roce 2002 dospívajícího cizího chlapce, poslala amerického surovce minimálně na 10 let za mříže.

Garymu Johnsonovi (35) z Palm Bay na slunné Floridě ruply nervy a rozhodl se ručně vypořádat s mladíkem (16), který měl předtím konflikt s jeho vlastním synem. Srazil ho na zem a opakovaně mlátil do těla i hlavy. Kromě četných podlitin si chlapec odnesl i natržený ret a pochroumanou čelist.

Obhajoba amerického surovce bránila tím, že hájil syna a chlapec ho k tvrdému zásahu svým chováním vyprovokoval... Erupce násilí však zděsila chlapcovu matku, kterou kontaktovala po incidentu policie. Obžaloba z těžkého ublížení na zdraví pak na sebe nedala dlouho čekat.

Garymu přitížila i videonahrávka, kterou pořídil jeden z přihlížející. Zastavit horu svalů si však nikdo evidentně netroufal... Útočník ale putoval do vazby a za svůj trestný čin ublížení na zdraví spolu s týráním mladistvého si odsedí minimálně 10 let.

Video Otec surově zmlátil kluka (16), který měl konflikt s jeho vlastním synem - Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod
Video se připravuje ...

ylatouf ( 17. dubna 2012 12:37 )

Tři smradlaví cikáni kvůli cigaretě málem zabili kluka.Diskuze žádná To je ta správná pokřivená demokracie dle havla,kocába a dalších ochránců cikánů.I na vás se vaří voda cenzoři.

lucianoxyz ( 6. března 2012 07:25 )

yeah!

lucianoxyz ( 6. března 2012 07:24 )

Zase nepřeháněj - MALEJ už dávno nebyl! OK, borec to přehnal - řezal ho jak magor, ale na druhou stranu ten mladej neměl absolutně respekt z dospělýho, tak musel počítat s tím, že jednu koupí - píšu jednu - ne deset + kopačku!!!!

1slunicko2 ( 6. března 2012 07:00 )

Bože,úplně se mi udělalo špatně při shlédnutí toho videa.Nechápu jak někomu můžou takhle rupnout nervy.Souhlasím s trestem a je jen škoda,že podobné zákony nemáme i u nás.On by si každý rozmyslel napadat pak lidi na ulici a mlátiti je a okrádat.

kerosen ( 6. března 2012 00:44 )

je očividně vidět že ten mladej je grázl a zkoušel se postavit a troufat si i na dospělýho,proto je dobře že dostal takovej výprask-neměl respekt s tím musel počítat,já bych toho mladýho přímo zabil,protože o jednoho hajzla co bude v bandách napadat slabší neubyde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání