Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Manželé točili porno: Dcera (15) na to koukala v televizi

Manželé se ve vysílání oddávali swingers hrátkám. (Ilustrační foto)
Manželé se ve vysílání oddávali swingers hrátkám. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, lm - 
18. února 2012
21:42

Když patnáctiletá dívka zapnula televizi určitě netušila, co právě uvidí. Zůstala šokovaná, když se v programu o swingers klubech objevili její rodiče, matka zavřená v kleci a otec v oblečení Batmana. Zahanbený pár se kvůli tomu obrátil na soud.

Ve vysílání se objevila matka v podkolenkách a podvazcích zavřená v kleci, zatímco její manžel byl oblečen jako Batman a držel erotickou hračku. Scéna způsobila jejich dceři trauma, kvůli čemuž pár zažaloval televizi RTL.

Soud jim z pohádkového odškodnění přiznal jen v přepočtu necelých 5000 korun na osobu. Soudce přiznal, že by nechtěl být v jejich kůži, nicméně šli do klubu dobrovolně a věděli, že se tam natáčí. Rodiče odvětili, že jim bylo sděleno, že budou jejich poznávací rysy rozmazány, producent na to ale zapomněl.

V případě, že by rodiče chtěli v případu dále pokračovat, museli by k soudu přivézt i jejich dceru, aby svědčila. Rodiče se spokojili s odškodněním a uhrazením jejich soudních poplatků.

xell ( 19. února 2012 18:48 )

Debilní rodiče, kteří nevědí co roupama dělat.Žádný odškodnění, ale spráskat je, aby si to příště rozmysleli.A dcera? Taky asi nebude úplně dokonalá, když se dívá na takové pořady, ne?

e.44 ( 19. února 2012 15:44 )

Jenom hlupáci bez fantazie a pokrytecký puritáni to dělaj v misionářský pozici pod peřinou Navíc ty pokrytecký puritáni bejvaj ve skutečnosti nejhorší prasata co mimo domov dělaj skutečný nechutný prasárny bez ohledu na pocity a zdraví těch co si na svoje zvrhlosti kupujou. Normální zdravej člověk má přirozenou touhu experimentovat i v této oblasti, ovšem vždy s ohledem na svůj protějšek. Experimentování v sexu je tím nejlepším kořením vztahu a jedním z nejdůležitějších pojítek, co pomáhá udržet v pohodě dlouholetá manželství. Nuda v sexu vztahy zabíjí.

trip ( 19. února 2012 15:35 )

i pres to, ze ten strup je z tesina a v ostrave chodil jen par let do skoly a hral v nejakem srandovnim divadle?

e.44 ( 19. února 2012 11:01 )

Swingers - ve skutečnosti jenom slabej čajíček proti tomu, co už staří Římané... Postupem času se ve skutečnosti stávají i ty sexuální praktiky, co se zdají některým podivné, mnohem kultivovanější a přistupuje se k nim mnohem zodpovědněji i s ohledem na bezpečnost a zdraví. Takže v tomhle směru svět rozhodně do hajzlu nespěje. Ale to hloupej puritán nikdy nepochopí

malenabald ( 19. února 2012 10:17 )

Ostraváci jsou šerední a ty jsi debilní. Co asi je horší?

Zobrazit celou diskusi