Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Cizinec unesl a obtěžoval kluka, pak ho pustil

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
13. března 2011
17:13

Jihočeská policie pátrá po muži, zřejmě cizinci, který v sobotu obtěžoval šestnáctiletého hocha. Násilím ho vtáhl do auta v Českých Budějovicích a odjel s ním do domu v rakouském Linci, kde mladíka několik minut obtěžoval. Pak ho odvezl do Vyššího Brodu a vysadil.

Cizinec je podezřelý z trestného činu omezování osobní svobody, uvedl v dnešním internetovém zpravodajství jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Pachatel donutil mladíka nastoupit do tmavomodrého auta značky Renault v sobotu odpoledne v českobudějovické ulici U Smaltovny. Do Lince jel přes Studánky. Svědci události mohou podat informace o vozidle nebo o jeho řidiči na telefonní lince 158.

e.44 ( 14. března 2011 02:31 )

zkrat, na mě to působí taky nevěrohodně. Že by kluka kvůli pár minutám obtěžování vezl z ČB do Lince a pak zpět k nám do Brodu? Že by se kluk vůbec nebránil? A proč žádaj lidi o svědectví? To 16ti letej kluk nedokáže popsat muže, jeho auto a dům, kam ho odvez? Je to celý ňáký divný. Spíš to vypadá jako pomsta kluka, kterej dostal zaplaceno podstatně míň než kolik čekal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání