Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Čech zkopal prostitutku, tu pak zabil kanibal

Za vraždu prostitutky Suzanne a tří dalších žen byl Stephen Griffith odsouzen na doživotí. Její tělo naporcované na desítky kusu hodil do řeky Aire. Část zřejmě snědl.
Za vraždu prostitutky Suzanne a tří dalších žen byl Stephen Griffith odsouzen na doživotí. Její tělo naporcované na desítky kusu hodil do řeky Aire. Část zřejmě snědl.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ap, Kjos - 
15. února 2011
10:59

Osmnáct měsíců za mřížemi britského kriminálu prožije Jiří S. (22). Trest dostal od soudu v anglickém Bradfordu za brutální napadení šestatřicetileté prostitutky Suzanne B. Spolu s ním za mříže putuje i jeho slovenský komplic Jaroslav B. (34). Další osud zkopané ženy byl děsivý. Šípem ze samostřílu ji později zastřelil masový vrah Stephen Griffiths. Část jejího těla pravděpodobně snědl.

Podle policie spolu oba incidenty, které dělilo pět měsíců, nesouvisí. Jiří S. a Jaroslav B. pobývali v Bradfordu dlouhodobě. Jejich brutální útok ženě způsobil rozsáhlá vnitřní poranění. O případu informoval britský webový portál Bristol Wired.

Podle svědectví policie oba muži šestatřicetiletou ženu povalili na zem a opakovaně do ní kopali. Policii pomohla svědkyně útoku, která na místo přiběhla poté, co uslyšela křik napadené. Muži se k útoku doznali. Na rozsudek čekali ve vazbě.

Další osud ženy byl tragický. O pět měsíců později ji zavraždil nechvalně proslulý vrah žen Stephen Griffiths. Ten byl později odsouzen na doživotí za prokázanou vraždu tří žen. Kvůli svému smrtícímu nástroji si vysloužil přezdívku kanibal s kuší.

Griffith se zaměřoval na mladé prostitutky, jejichž těla po vraždách porcoval a údajně i jedl. Ostatky Suzanne B. se nalezly naporcované na desítky kusů v řece Aire.

crakazasecrak ( 21. května 2011 11:37 )

ČŮRKO zežral svoje klienty ! zákazníky

kacota ( 15. února 2011 14:15 )

čech a slovák v Anglii ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání