Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhada mrtvé řidičky objasněna!

Autor: Pavel Ryšlink, Zbyněk Schnapka, Kjos - 
11. února 2011
22:02

Nejdříve to vypadalo, že letošní nejtragičtější nehoda, která se stala na rychlostní silnici R46 u Prostějova, je obestřena tajemstvím. Policie nejdříve informovala, že za volantem BMW, které přeletělo svodidla do protisměru a srazilo se s felicií, seděla Češka.

Podle informací Blesku to měla být Hana Nádvorníková (49) ze Stříbra. Ta ale o ničem nevěděla a doklady měla u sebe. Teď se ale záhadě asi přišlo na kloub.

„Byla to moje kamarádka, která cestovala se svým manželem. Ona je lékařka. Proto jsem jim dala moji zdravotní dokumentaci. Chtěla jsem změnit svého doktora a oni k němu mojí zdravotní dokumentaci na Ukrajinu převáželi,“ řekla Blesku Nádvorníková.

Při dalším vyšetřování nehody, policie totiž zjistila, že BMW neřídila Češka, ale Ukrajinka z Rozvadova na Tachovsku. Právě tato žena měla být onou kamarádkou Nádvorníkové, které svěřila svoji zdravotní dokumentaci.

Nález zdravotní dokumentace ženy ze Stříbra na místě nehody situaci na začátku vyšetřování znepřehlednil. Zmíněná Ukrajinka (48) dva roky žila se svým německým manželem (41) v pronajatém domku Rozvadově na Tachovsku. Když podepisovala nájemní smlouvu prokázala se dokladem na jméno Lidia Shatokhina. Pracovala v nočním klubu Sally ve Svaté Kateřině, obci nedaleko Rozvadova. Na Ukrajině měla syna a za ním osudný den s manželem cestovala.

hutnik ( 12. února 2011 19:43 )

"Hana Nádvorníková (49) ze Stříbra stále nechápe, jak se její doklady mohly ocitnout u mrtvé ženy v BMW." Takže teď si vzpomněla "„Byla to moje kamarádka, která cestovala se svým manželem. Ona je lékařka. Proto jsem jim dala moji zdravotní dokumentaci." Copak jí osvěžilo paměť?

setug ( 12. února 2011 18:57 )

m,usí z tohop být pěkně vytřísklá. Neví ani která bije.

bersimalinecka ( 12. února 2011 17:47 )

jestli na ty doklady nechtěli z Ukrajiny sem někoho propašovat

setug ( 12. února 2011 16:18 )

Nádvorníková by jezdiila ze Stříbra na Ukrajinu k lékaři: Co to je za blábol?

setug ( 12. února 2011 16:17 )

bylo to lékařka neco pochybná žensština?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání