Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ve spánku zneužil vnučku: Hrozí mu až 12 let

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Shutterstock)
Autor: zb, oj - 
13. září 2010
16:00

Až dvanáct let vězení hrozí u Krajského soudu v Plzni Janu Š. (49) za údajné znásilnění nevlastní desetileté vnučky. Muž trestné činy popírá a tvrdí, že nic neudělal. Výpověď vnučky zpochybnila i jeho šedesátiletá partnerka.

Podle obžaloby měl před čtyřmi lety znásilnit v Heřmanově Huti na severu Plzeňska dívku ve spánku.

Dívenka je vnučkou ženy, se kterou Jan Š. žije. Podle spisu ublížil Jan Š. nevlastní vnučce také o půl roku později, když slavil v bytě své přítelkyně v Praze narozeniny. Za dívkou prý tehdy vešel do pokoje, když si hrála v posteli. „Nic jsem neudělal. Vymyslela si to dcera mé družky a své dítě proti mně navedla,“ hájil se Jan Š.

Babička se zastala svého partnera

Zastala se ho i jeho družka, babička dívenky. „Nevěřím, že to udělal. Dcera je velký manipulátor. Náš vztah ji nebyl vhod. Přijde mi to tak, že mi chce ublížit,“ vypověděla babička dívenky. Dívenka se matce svěřila, když loni v prosinci sledovali v televizi reportáž o znásilněné postižené dívce. „Dříve mi to neřekla, protože se bála, že ho za to zabiji. Byla jsem v šoku. I já jsem totiž byla jako dítě 9 let zneužívána svým otčímem,“ uvedla u soudu.

egal ( 14. září 2010 09:05 )

u příspěvku, autor zabodoval, ta umouněná pracka nějakého mourka je výstižná, jak jinak, otčím šou stal nevl. dceru, tlustá cikorka, u které ji nemohl najít, ani když to vyválel v mouce, mu jí doporučila, neandertálci byli z mensy proti nim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání