Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Znásilnil ženu a pak se ukryl v podlaze

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Pavel Čempěl - 
13. července 2010
22:05

Pět hodin hrůzy a ponížení zažila mladá žena (25) v Ostravě. Na ulici ji oslovil neznámý muž, ze kterého se vyklubal sexuální násilník (44). Oběť brutálně odvlekl na odlehlé místo, kde ji držel v zajetí a znásilňoval.

Drama se odehrálo minulý čtvrtek. Zvrhlík si vyhlédl oběť, vytasil nůž a nutil ji, aby ho následovala. Když odmítla, začal mladou ženu škrtit a do travnatého porostu ji odvlekl násilím.

Křik ani obrana nebyly mladé ženě nic platné. Sadista měl fyzickou převahu, a přestože kladla odpor, znásilnil ji. Ani pak ji ale nemínil pustit ze spárů. Jako svou sexuální kořist ji držel pět hodin. Až pak dokázala v nestřežené chvíli uprchnout a přivolat pomoc.

Zatímco o zraněnou a psychicky zdeptanou dívku pečovali zdravotníci, policie s psovodem vyrazila na místo činu. Pes chytil stopu a dovedl pátrače k opuštěnému stavení.

Násilník měl úkryt pod podlahou

„Pes Eman propátral celý dům od sklepa až po půdu. Tam pod podlahou označil místo úkrytu,“ informovala policistka Gabriela Holčáková. Lump ukrytý pod prkny podlahy odmítal i přes výzvy vylézt.

Policisté proto museli odstavit nábytek a podlahu rozebrat. Až pak cvakla na rukou sexuálního násilníka pouta a po obvinění na něj soud uvalil vazbu. Za mřížemi může strávit až deset let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání