Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znásilnil dívku před očima rodičů, jejího otce pobodal

Antonín Zigmund znásilnil svojí sedmnáctiletou sousedku.
Antonín Zigmund znásilnil svojí sedmnáctiletou sousedku.  (Autor: Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK, rvs - 
15. června 2010
18:29

Mimořádně odporný zločin! Antonín Zigmund (28) loni v říjnu v Plzni znásilnil dívku (17) přímo před očima jejích rodičů. Otce, který se snažil svou dceru ochránit, zranil kuchyňským nožem. Za znásilnění, porušování domovní svobody a pokus vraždy dostal Zigmund 12 let vězení.

Případ se odehrál loni 29. října v Plzni. Zigmund se odpoledne potkal s dívkou, kterou znal od dětství, protože bydlela v sousedství. Pozval ji na pivo a lákal ji na večerní schůzku. Slíbila mu, že přijde, pokud ji otec pustí. Nakonec ale zůstala doma.

Alkoholem posilněný Zigmund pak v noci zazvonil u bytu dívčiny rodiny. Přes nesouhlas otce a jeho odpor vnikl dovnitř. Obyvatele bytu naprosto zaskočil, dívka a její matka už se ukládaly k spánku.

Otce, který má omezenou pohyblivost těla a je spolu s manželkou v invalidním důchodu, Zigmund napadl, mlátil, kopal do zad a nohou. Dívce nařídil, aby si svlékla kalhotky, přitom jí hrozil zabitím otce. Oba rodiče pak pod pohrůžkou zabití přinutil, aby si v obývacím pokoji sedli na pohovku, a dívku před nimi znásilnil.

Otci, jemuž se v jednu chvíli podařilo vyběhnout na chodbu domu a volat o pomoc, zasadil celkem tři bodné rány dvaceticentimetrovým nožem, který našel v kuchyni. Útočník utekl ve chvíli, kdy přiběhli sousedé, kteří slyšeli otcův zoufalý křik.

Osmadvacetiletý Zigmund je podle znalců člověk s podprůměrným intelektem a agresivní sexuální úchylkou. Soudy mu proto uložily i léčbu v detenčním ústavu. Dívce, kterou znalci popsali jako bezelstné, dobromyslné, snadno manipulovatelné dítě se sníženými rozumovými schopnostmi, způsobil posttraumatickou stresovou poruchu, jež trvá dodnes.

arcaben ( 16. června 2010 10:52 )

My budeme ti hodní,chápaví,plní humanity a kdejaký sajrajt bude krást,mrzačit,prznit a vraždit s úsměvem na rtech?!To není HUMANITA,ale DE?ILITA!Proč chodit do práce,makat,odvádět daně a životem se pachtit,když to jde mnohem snadněji--vyprdnout se na zákony,lidskost a šup do chráněného hotýlku...Ti humánní,pracanti to "rádi" zacálujou!! Takového gaunera bych osobně pověsila jako Jánošíka,ale za "vercajk" a každý,kdo by šel okolo,tak by si do něho kopnul!Je mi na zvracení z pomyšlení,že z mých daní jde část i na takovéto zrůdy!!

darika ( 16. června 2010 06:56 )

Přesně tak!!!!! Vykastrřovat ho parchanta retardovaného, vypatlaného. 12 let je sakra málo. Se divím že ho otec dívky při tom znásilňování neumlátil lopatou nebo židlí. Jen ať mu v kriminále dají zabrat. Doufám že nevyleze živý!

vonamula ( 15. června 2010 19:50 )

... snad bude 12 let nastavovat hnědku urostlým, opáleným taťkům.

bosomfriend ( 15. června 2010 19:45 )

ukamenují k smrti. Tohle zvíře nemá právo žít.

DBBS ( 15. června 2010 19:27 )

Doufám že vezení nepřežije a nebo že tam bude mít takový peklo, že si radší hodí mašli sám. Pro takovou zrůdu by měl platit trest smrti (spoluvězni)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání