Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Moravský násilník znovu útočí!? Opět v Kopřivnici!

Autor: Ivana Žáková, šim, ČTK, ČTK - 
20. června 2010
14:09

MAPA UVNITŘ: Moravský násilník zřejmě opět zaútočil. Po pěti útocích, které provedl v úterý a ve středu, nyní policie prošetřuje další případ pokusu o znásilnění. V sobotu ráno přepadl neznámý muž v Kopřivnici mladou ženu. V Kopřivnici přitom někdo útočil již v týdnu.

"Neznámý muž přistoupil k mladé ženě a tupým předmětem ji udeřil do hlavy. Napadená upadla do bezvědomí. Když se probrala, zjistila, že má poškozené šaty a na některých místech je nahá," popsal mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík případ. Policisté útok vyšetřují jako pokus o znásilnění. Pachatel z místa údajně utekl ještě před tím, než se žena z bezvědomí probrala. "Případnou souvislost ještě nemůžeme potvrdit ani vyloučit," dodal mluvčí.

Tady všude už násilník zaútočil Tady všude už násilník zaútočil | Blesk

Násilník stále uniká

Hrůzu všem ženám, dívkám a jejich rodičům na Moravě nahání ozbrojený násilník. Oběti přepadává s nožem v ruce za bílého dne a nutí je k různým sexuálním praktikám. Ve dvou dnech přepadl pět obětí a zřejmě má na svědomí další tři znásilnění! Sobotní přepadení v Kopřivnici může být další, které má tento pachatel na svědomí.

Policie prověřuje desítky oznámení, fantom stále uniká. Násilník je podezřelý z toho, že ve Zlínském a Moravskoslezském kraji ve dvou dnech znásilnil pět žen, od devítileté školačky po ženu (31). Takových činů zřejmě spáchal víc. Kriminalista Pavel Tvrdý totiž pro TV Prima uvedl, že se policii k případu přihlásily další tři ženy s tím, že byly znásilněny, ale dosud to nikde nehlásily.

Ozbrojený zvrhlík způsobil pozdvižení zejména na Valašsku a Kroměřížsku. Muž si na oběti troufá na veřejných místech za bílého dne. Policisté prověřují desítky svědeckých oznámení.

Zvrhlíka viděly dvě ženy v pátek na nádraží v Českém Těšíně. „Jsem si jistá, že podle zveřejněného portrétu to byl on. Podle mě jezdí vlakem. Policii to ale moc nezajímalo. Ozvali se mi teprve dnes,“ postěžovala si Blesku Ema Zapalačová z Českého Těšína. „Prověřujeme veškerá oznámení,“ namítla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

sakra ( 21. června 2010 10:18 )

Zastřelt "na útěku"!!! Žádné prokazování jestli náhodou "není nemocen"!!!!!!!

ondra74 ( 20. června 2010 16:43 )

az toho ko kota najdete, dejte mne vedet, ja ho osobne priijedu vykastrovat, samozrejme bez umtvreni!

palko1961 ( 20. června 2010 14:32 )

zmetka je zbytecne zavirat, rovnou sejmout. Takovy parchant nema pravo na zivot.

fouk.si ( 20. června 2010 14:12 )

ha.jzla to je asi hodně velký chudák když se musí uchýlit ke znásilňování takovému ho upicnout u samé pr.dele.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání