Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

K prostituci prý nutili i čtrnáctiletou!

Radek P. (24) podle obžaloby kořistil z prostituce (vlevo), Jaroslavu H. (32) hrozí za obchodování s lidmi až dvanáctileté vězení.
Radek P. (24) podle obžaloby kořistil z prostituce (vlevo), Jaroslavu H. (32) hrozí za obchodování s lidmi až dvanáctileté vězení.  (Autor: Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková - 
14. června 2010
21:55

Rozsáhlé zločiny projednává od včerejška Krajský soud v Ostravě. Na lavici obžalovaných usedli za obchodování s lidmi a kuplířství dva muž. K prostituci donutili i čtrnáctiletou dívku! Za to jim hrozí až 12 let žaláře.

Ve dvou bytech, které měl pronajaté Jaroslav H. (32), se vystřídaly desítky žen. Kriminalistům se u sedmi z nich podařilo prokázat, že byly přinuceny odevzdávat pasákům polovinu toho, co svým tělem vydělaly.

Mezi nimi byla i pohřešovaná (17), která utekla z dětského domova, a dokonce i o tři roky mladší dívka. Pasáci se proto zpovídají i z ohrožování mravní výchovy dítěte.

Mezi prostitutkami byli jejich přítelkyně i švagrová

Kriminalisté našli u Jaroslava H. záznamy se zkratkami dívek, poskytovanými službami i vybranými částkami. Mezi prostitutkami byla i jeho bývalá švagrová a přítelkyně. Prodávala se i přítelkyně druhého pasáka Radka P. (24).

Oba muži vše popírají. „Byt jsem jen pronajímal a inkasoval za nájem a provoz 15 až 20 tisíc. Žádnou z těch žen jsem nenutil, aby šlapaly. Prodávaly se samy přes inzeráty,“ snažil se přesvědčit soud recidivista Jaroslav H. Ve vazbě se na jaře pokusil spáchat sebevraždu.

misicka1586 ( 15. června 2010 23:01 )

jen se prostě zamotal tam kde neměl...

misicka1586 ( 15. června 2010 22:57 )

Radek je neviny a vše spiskal Jarek.Co vim tak Radek je obět jako ostatni a on svou přitelkyni nepasl jsou tam špatne udaje.Ale věřim že se to vše vyřeši.......

sakra ( 15. června 2010 11:01 )

Vystouplé lícní kosti - bodou to "pěkní" muklové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání